Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Recycled Content
  (3)

Kleur

-

 • Bruin
  (3)

Materiaal

-

 • Gerecycled Kraft papier
  (3)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (3)

Sluiting

-

 • Dubbele plakstrook + tearstrip
  (3)

Verzendzakken

(3)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u op zoek naar papieren verzendzakken die na gebruik volledig gerecycled kunnen worden? De recyclebare papieren verzendzak van DaklaPack is gemaakt van kraftpapier en heeft uitvouwbare zijkanten en een blokbodem. De klep van de verzendzak heeft een dubbele plakstrook en tearstrip, waardoor het ideaal is voor het verzenden van brochures, folders en textielwaren. Bent u benieuwd naar deze recyclebare papieren verzendverpakking? Bekijk dan het assortiment!

Gerecyclede en retourneerbare verzendzakken van DaklaPack

De veelzijdige verzendzak is gemaakt van 135 grams gerecycled Kraftpapier en heeft uitvouwbare zijkanten en een blokbodem. De klep van de verzendzak is voorzien van een dubbele plakstrook en tearstrip, waardoor de verzendzak gemakkelijk te sluiten en te openen is. Deze zak is ideaal voor het verzenden van brochures, folders en textielwaren. Bovendien kan de dubbele plakstrook ook worden gebruikt voor retourzendingen, waardoor u geen extra verpakkingsmateriaal hoeft mee te sturen.

 

Een papieren verzendzak in elk formaat

De verzendzakken van DaklaPack zijn vervaardigd uit een hoogwaardig kraftpapier. Hierdoor zijn de zakken sterk en uitermate geschikt voor het verzenden van producten zoals kleding, boeken, tijdschriften en brochures, en andere platte producten. Ze zijn gemaakt van recyclebaar 135 grams kraftpapier. De zakken zijn voorzien van een handige dubbele plakstrook en tearstrip. Hiermee kan de verpakking eenvoudig gesloten worden. Uw klant kan de papieren verzendzak met gemak openscheuren. Indien de zak hierna weer gesloten moet worden, bijvoorbeeld voor een retourzending, dan kan de tweede plakstrook hiervoor gebruikt worden. 

De recyclebare papieren verzendzakken zijn verkrijgbaar in drie standaard formaten:

 • 250 mm x 350 mm
 • 320 mm x 430 mm
 • 450 mm x 550 mm

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw papieren verzendzakken op maat te bestellen. Hiervoor plaatst u een Tailor made bestelling. De mogelijkheden rondom uw custom papieren verzendzak zijn eindeloos. Neem contact op met onze verpakkingsspecialisten voor meer informatie.

 

Recyclebare papieren verzendzakken bestellen bij DaklaPack

Wilt u graag gebruik maken van recyclebare papieren verzendzakken? Bestel dan nu uw verzendzakken bij DaklaPack. Kies uit een uitvoering uit voorraad, of laat uw verzendzakken produceren met een door u gekozen patroon, logo of kleur. Heeft u vragen over de enveloppen van DaklaPack? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast de recyclebare enveloppen, kunt u ook bij ons terecht voor recyclebare brievenbusdozenenveloppencilinderkokers en snackzakken.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste recyclebare papieren verpakkingen!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.