Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Recycled Content
  (3)

Kleur

-

 • Bruin
  (3)

Materiaal

-

 • Gerecycled Kraft papier
  (3)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (3)

Sluiting

-

 • Dubbele plakstrook + tearstrip
  (3)

Verzendzakken

(3)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u op zoek naar papieren verzendzakken die na gebruik volledig gerecycled kunnen worden? De recyclebare papieren verzendzakken van DaklaPack zijn gemaakt van kraftpapier en hebben uitvouwbare zijkanten en een blokbodem. De klep van de verzendzak heeft een dubbele plakstrook en een tearstrip, waardoor de verzendzak ideaal is voor het verzenden van brochures, folders en textielwaren. Bent u benieuwd naar deze recyclebare papieren verzendzakken? Bekijk dan het assortiment!

 

Gerecyclede en retourneerbare verzendzak van papier

De veelzijdige verzendzak van papier is gemaakt van 135 grams gerecycled kraftpapier en heeft uitvouwbare zijkanten en een blokbodem. De klep van de papieren verzendzak is voorzien van een dubbele plakstrook en tearstrip, waardoor de verzendzak gemakkelijk te sluiten en te openen is. Deze zak is ideaal voor het verzenden van brochures, folders en textielwaren. Bovendien kan de dubbele plakstrook ook worden gebruikt voor retourzendingen, waardoor u geen extra verpakkingsmateriaal hoeft mee te sturen.

 

Een papieren verzendzak in elk formaat

De papieren verzendzak van DaklaPack is vervaardigd uit hoogwaardig kraftpapier. Hierdoor zijn de zakken sterk en uitermate geschikt voor het verzenden van producten zoals kleding, boeken, tijdschriften, brochures en andere platte producten. De papieren verzendzak is gemaakt van recyclebaar 135 grams kraftpapier. De zakken zijn voorzien van een handige dubbele plakstrook en tearstrip. Hiermee kan de verpakking eenvoudig gesloten en hersloten worden. Uw klant kan de papieren verzendzak met gemak openscheuren. Indien de zak hierna weer opnieuw gesloten moet worden, bijvoorbeeld voor een retourzending, dan kan de tweede plakstrook hiervoor gebruikt worden. 

De recyclebare papieren verzendzakken zijn verkrijgbaar in drie standaard formaten:

 • 250 mm x 350 mm
 • 320 mm x 430 mm
 • 450 mm x 550 mm

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw papieren verzendzakken op maat te bestellen. Hiervoor plaatst u een tailor made bestelling. De mogelijkheden rondom uw custom papieren verzendzak zijn eindeloos.

 

Het gemak van op maat gemaakte verzendzakken

Het voordeel van een op maat gemaakte papieren verzendzak is dat deze perfect is afgestemd op uw behoeften. Elk bedrijf is uniek en bij DaklaPack begrijpen we dat elk bedrijf specifieke eisen en wensen heeft voor hun verpakkingen. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde verpakkingsoplossing en wilt u een papieren verzendzakken met logo? Dan kunt u kijken naar de tailor made opties van DaklaPack. Met deze service kunt u alles kiezen betreft uw verpakking. Denk hierbij aan:

 • Papieren verzendzak met speciale afmetingen
 • Papieren verzendzakken met logo
 • Papieren verzendzak met uw gewenste design
 • Het integreren van unieke kenmerken
 • Papieren verzendzak met uw bedrijfskleuren 


Onze op maat gemaakte, gerecyclede papieren verzendzak biedt u de flexibiliteit om een verzendoptie te maken die voldoet aan al uw specifieke behoeftes. We geloven dat maatwerk de sleutel is tot tevredenheid van klanten en de merkbeleving kan verbreden. Dit zorgt voor een hogere merkloyaliteit en laat zien dat uw bedrijf duurzame keuzes maakt. Wilt u een papieren verzendzak kopen op maat? Dan bent u bij Daklapack aan het juiste adres. 

 

De duurzaamheid van papieren verzendzakken

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke keuze voor uw verzendingen? Dan kunt u bij DaklaPack terecht voor recyclebare papieren verzendzakken. Wij begrijpen uw belang bij een duurzame oplossing en bieden graag een antwoord op een verzendoptie voor bedrijven die de planeet willen beschermen. Onze papieren verzendzakken zijn gemaakt van kraftpapier, een hernieuwbare grondstof en zijn daarnaast biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat ze na gebruik gemakkelijk en op een milieuvriendelijke manier kunnen worden afgebroken. Op deze manier is de recyclebare papieren verzendzak een duurzame keuze voor uw bedrijf.

 

Recyclebare verzendzakken voor diverse producten

De papieren verzendzakken van DaklaPack zijn veelzijdig en geschikt voor diverse producten. Ook is de verzendzak van papier uiterst duurzaam. Op deze manier kunt u zonder de ecologische voetafdruk van uw bedrijf vergroten, kleding, boeken, tijdschriften en nog veel meer producten verzenden. Of u nu een kledingwinkel, boekhandel of e-commercebedrijf heeft, de gerecyclede papieren verzendzakken van DaklaPack bieden een milieuvriendelijke en effectieve verzendoplossing. De verzendzak is gemaakt van recyclebaar 135 grams kraftpapier en voorzien van een handige dubbele plakstrook en tearstrip, waardoor zowel u als uw klanten ze uiterst gemakkelijk in gebruik zijn. Kies voor onze gerecyclede papieren verzendzak en draag bij aan een duurzamere toekomst voor uw bedrijf en de planeet.

 

Recyclebare papieren verzendzakken bestellen bij DaklaPack

Wilt u graag gebruik maken van een recyclebare papieren verzendzak? Dan kunt u de ideale papieren verzendzak bestellen bij DaklaPack. Kies uit een uitvoering uit onze voorraad of laat uw verzendzakken produceren met een door u gekozen patroon, logo of kleur. Heeft u vragen over de verzendzak van papier van DaklaPack? Neem dan gerust contact met ons op. Naast de recyclebare papieren verzendzakken, kunt u ook bij ons terecht voor:


Heeft u nog vragen of kunnen wij u helpen met een papieren verzendzak bestellen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste recyclebare papieren verpakkingen!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.