120ml 95kpa IATA monsterpotje

120ml 95kpa IATA monsterpotje

€ 590,51
€ 590,51 Inclusief BTW | € 553,79 Exclusief BTW
Designed for recycling (plastic)

Klik hier voor meer informatie over het label.

Heeft u vragen over het Eco Label of wilt u een tailor made oplossing neem dan contact op met een van onze specialisten.

95kpa IATA monsterpotten van DaklaPack.

Lekvrije monsterpotten die niet-steriel worden geleverd met bijpassende gekleurde (blauwe) dop. CE-gemarkeerd voor IVD & 95kpa IATA gevalideerd!
Geschikt voor het verzamelen, opslaan en vervoeren van vaste of vloeibare biologische en niet-biologische monsters. Ideaal geschikt voor de ADR Road Transport Safetybags van DaklaPack.
Het assortiment Monsterpotten van DaklaPack is ontworpen voor veeleisende toepassingen waarbij strikte naleving van de wettelijke vereisten rond opslag, verzameling en veilig vervoer van biologische monsters essentieel is.
Deze robuuste containers zijn ideaal voor het verzamelen, opslaan en vervoeren van zowel vaste als vloeibare biologische monsters onder zware omstandigheden. Ze kunnen op grote schaal worden gebruikt in een reeks toepassingen, waaronder pathologie, histologie, watermonsters en metaalanalyse.
De 95kpa IATA monsterpotten zijn gemaakt van goedgekeurde materialen die in contact komen met voedingsmiddelen en er zijn testen uitgevoerd om te zien of ze geschikt zijn voor agressieve chemicaliën zoals formaldehyde. De doppen zijn gemaakt van polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE) en blauw van kleur, terwijl de containers met hoge helderheid gemaakt zijn van duurzaam polypropyleen om ervoor te zorgen dat de inhoud en volumes goed zichtbaar zijn. Een gemakkelijk vast te pakken rand op zowel de dop als de pot zorgt ervoor dat de pot gemakkelijk te openen en te sluiten is, zelfs met handschoenen aan.
De potten zijn gegradueerd voor een gemakkelijke referentiegids. Deze schaalverdeling is alleen bedoeld als richtlijn en is niet bedoeld voor een nauwkeurige volumemeting.
Er zijn testen uitgevoerd op deze containers om er zeker van te zijn dat de unieke "double seal" sluitingstechnologie lekvrij blijft bij een drukverschil van minimaal 95 kPa (0,95 bar, 14 psi) en de juiste dop. Deze certificering maakt ze geschikt voor monstertransport volgens de UN3373 verpakkingsinstructies in combinatie met de juiste secundaire en tertiaire verpakking.
Onder verwijzing naar deel A van MEDDEV 2.14/1 herziening
2:2012, zijn specimencontainers bedoeld om in vitro te worden gebruikt voor het onderzoeken van biologische specimens afkomstig van het menselijk lichaam, uitsluitend met het doel om informatie te verschaffen over een pathologische toestand. Monsters mogen niet opnieuw in het lichaam worden ingebracht.

Aangepast formaat + kleuren dop verkrijgbaar vanaf slechts 10.000 stuks met een doorlooptijd van 6-8 weken.

Bestelnummer:
430430
Kleur:
Transparant
Kleur:
Blauw
Lengte-extern:
80 mm
Breedte-extern:
57 mm
Materiaal:
Polypropyleen
Sluiting:
Draaidop
Doorzichtigheid:
Ondoorzichtig / doorzichtig
P650:
Ja
UN3373:
Ja
Luchttransport:
Ja
Wegtransport:
Ja
Extra Info:
Verpakt 250 per doos potten & doppen

Bent u op zoek naar een bedrukte verpakking, een verpakking met een afwijkend formaat of een verpakking naar eigen wensen vormgegeven? Dit is mogelijk! Op onze Tailor Made pagina vindt u een selectie van reeds geproduceerde Tailor Made verpakkingen voor onze klanten. Heeft u ook interesse in een op maat gemaakte verpakking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naar Tailor Made

Aantal Exclusief BTW Inclusief BTW (7%)
1.000 € 553,79 € 590,51
3.000 € 474,68 € 506,15
5.000 € 415,34 € 442,88
10.000 € 369,19 € 393,67
20.000 € 332,27 € 354,30

Prijs per 1.000 dozen (1000 stuks) pijl

trustpilot mensen
8,8 / 10
4.5 Sterren
beoordeling
594 Beoordelingen over DaklaPack.nl
trustpilot

Bestellen

Voer bij het artikel van je keuze uw gewenste aantal in en klik op de bestel- of sample-knop. Vul je gegevens in en kies je bezorg- en betaalvoorkeuren. Rond je bestelling af door op de knop 'volgende' te klikken.


Bezorgen en verzendkosten

De meeste voorradige verpakkingen heb je binnen 1 a 2 werdagen in huis, mits voor 12 uur besteld. In de kassa maak je zelf een keuze uit de verschillende verzendopties. Kiest u voor een neutrale of expresslevering dan komen hier de extra kosten bovenop.

 • Normale levering
  Voor 20:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Levertijd: 1 à 2 werkdagen.
 • Neutrale levering (+ €7,50)
  Blanco en neutraal verzonden naar uw klant (op verzenddocumenten wordt niet de naam van ons bedrijf vermeld maar uw naam).
 • Express levering (+ €25,00)
  Plaats uw bestelling voor 12 uur en ontvang uw zending de volgende werkdag voor 11 uur.

 

Betalen

Betaalgemak bij daklapack.nl is betalen op jouw manier. Je kunt je bestelling betalen met:

 • Online betalen met iDeal
  Direct online betalen met iDeal.
 • Online betalen met Maestro UK/International
  Na de betaling wordt de order verwerkt en verzonden.
 • Online betalen met Mastercard
  Na betaling wordt de order verwerkt en verzonden.
 • Online betalen met VISA
  Na betaling wordt de order verwerkt en verzonden.

In sommige gevallen vragen we om een (gedeeltelijke) vooruitbetaling.