Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (1)

Materiaal

-

 • Nylon fiber
  (3)

Sluiting

-

 • Draaidop
  (1)

Inhoud

-

 • 3 ml
  (1)

Swabs en medium

(4)
Aantal artikelen per pagina:
Na de komst van COVID-19 en het apenpokken virus is de afname van testen met ongekende snelheid gestegen. Voor het afnemen van een test gebruikt men een swab; een speciaal wattenstaafje waarmee je materiaal verzamelt voor laboratoriumonderzoek. DaklaPack beschikt over een assortiment van diverse swabs. Twee geschikt voor oraal gebruik en een voor nasale samples. Daarnaast bieden we een bijbehorend medium die geschikt is voor het verzamelen, transporteren en langdurig bewaren van virussen.

 

Wat is een swab?

Een swab is een medisch wattenstaafje dat men bijvoorbeeld gebruikt voor het afnemen van testen op virussen (zoals COVID-19), microbiologische monsters en wordt gebruikt voor forensisch onderzoek. De swabs zijn gesteriliseerd en hebben een breekpunt zodat deze na de afname passen in het buisje waar medium in zit. 

 

Wat is een medium?

Een medium wordt gebruikt voor het verzamelen, transporteren en langdurig bewaren van virussen. Het is ontworpen om de optimale levensvatbaarheid van het monster te behouden. Een medium zit in een buisje dat zelfstandig kan blijven staan en voorzien is van een schroefdop zodat je de swab hier in kunt plaatsen na het afnemen van de test en vervolgens netjes kunt afsluiten. 

 

Waarom swabs bestellen bij DaklaPack?

Het assortiment aan medische verpakkingen van DaklaPack is zeer gespecialiseerd en voldoet volledig aan de internationale regelgeving en aan de voorschriften van posterijen. Wij beschikken over bijna alles wat u nodig heeft binnen uw ziekenhuis, laboratorium, kliniek ect. Al onze swabs zijn naast COVID-19- en apenpokken geschikt voor andere virus typen. 

 

Service van DaklaPack

Naast de levering van swabs en medium kan DaklaPack o.a. ook Safetybags, pipetpunten, buizen en containers, en transportboxen uit voorraad. Naast de levering uit voorraad kan DaklaPack ook medische verpakkingen op maat maken. Denk hierbij aan het bedrukken van een medische verpakking met uw logo, een speciale bedrukking met instructies of andere kenmerken. 

Heeft u vragen of kunnen we ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. Daarnaast kunt u contact opnemen via de contactpagina en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag helpen wij u met uw zoektocht naar de juiste verpakking!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.