Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for recycling (plastic)
  (6)

Kleur

-

 • Blauw
  (4)
 • Transparant
  (6)
 • Wit
  (2)

Formaat

-

 • 20 mm x 80 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Polypropyleen
  (6)

Doorzichtigheid

-

 • Compleet doorzichtig
  (6)

Inhoud

-

 • 15 ml
  (1)
 • 20 ml
  (1)
 • 30 ml
  (1)
 • 35 ml
  (1)
 • 50 ml
  (1)
 • 100 ml
  (1)
 • Minder tonen
 • Meer tonen

Urine containers

(6)
Aantal artikelen per pagina:
Bij DaklaPack vindt u een collectie met verschillende containers die geschikt zijn voor het opvangen van o.a. urine. Als u werkzaam bent in de medische sector en werkt met urineonderzoek snapt u het belang van betrouwbare, goed sluitende potjes om urine in op te vangen. Van kleine containers met een inhoud van 30 ml tot de grotere varianten met een inhoud van 100 ml;

 

Wat zijn urine potjes?

Voor het opvangen van de urine is een potje nodig. Zo’n (steriel) potje noemen wij een urinecontainer. Het is belangrijk dat patiënten enkel deze containers gebruiken. In potjes, die niet van het laboratorium of de huisarts afkomstig zijn, en voor andere doeleinden zijn gebruikt kunnen namelijk sporen achterblijven die een urine sample verstoren. 

 

Duurzame urinepotjes van DaklaPack

De urinecontainers van DaklaPack hebben met recht het eco-label designed for recycling’ verdient. De potjes worden speciaal ontwikkeld om na gebruik gerecycled te worden. Dit vinden wij bij DaklaPack uiterst belangrijk, omdat de potjes niet meerdere keren gebruikt kunnen worden. Dit zou een urine sample kunnen verstoren. Door het potje na gebruik te recyclen, worden de grondstoffen na een grondig schoonmaakproces weer voor nieuwe doeleinden ingezet.

 

Transporteren van urinecontainers

De urinecontainers kunnen ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Zo kunnen de containers in principe gebruikt worden voor al het transport van biologische stoffen. Wanneer u deze gaat vervoeren over de weg, moeten deze tijdens het transport aan de ADR eisen voldoen. Hier wordt bijvoorbeeld beschreven hoe alle gevaarlijke stoffen en goederen moeten worden ingedeeld op basis van hun gevaar eigenschappen. Je leest hier ook over verpakkingsinstructie, etiketten, merkketens en markeringen, codes en andere vervoersmodaliteiten.

Wanneer er gevaarlijke stoffen worden vervoerd door de lucht wordt er gerefereerd naar de IATA richtlijnen. Aan deze richtlijnen moet worden voldaan volgens de Dangerous Goods Regulations (Packing Instructions 620 and 650).

Voor het vervoeren van een urinepotje volgens de juiste richtlijnen, biedt DaklaPack een groot aantal producten. Met deze producten bent u voorzien van een veilig transport. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan: transportblisters, Safetybags, absorberende materialen en verzend-enveloppen of doosjes.

Maar niet alleen voor de juiste verpakking voor veilig transport bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het vervoer zelf kunt u aankloppen bij DaklaPack. Als partner van PostNL en specialist op het gebied van (medische) verpakkingen, hebben wij onze diensten uitgebreid om zo uw volledige verpakkings- en verzendpartner te kunnen worden. Indien u regelmatig transport nodig hebt voor medische samples, zoals urine samples, dan maken wij dit graag voor u waar. Hierbij hanteren wij de strengste richtlijnen, om zeker te zijn van veilig en geconditioneerd transport. Neem contact op met onze specialisten om meer te weten te komen over de diverse diensten van DaklaPack!

 

De voordelen van urinepotjes voor patiënten en professionals

Het gebruik van speciale urinepotjes biedt belangrijke voordelen voor zowel patiënt als medisch professional. De potjes zijn speciaal ontworpen om op gemakkelijke wijze urine op te vangen en te bewaren voor analyse. Ze zijn voorzien van een goed sluitend deksel om lekkage en besmetting te voorkomen. 

Daarnaast zorgen de steriliteit en betrouwbaarheid van deze urinepotjes ervoor dat de urinemonsters nauwkeurig kunnen worden geanalyseerd, waardoor essentiële medische informatie kan worden verkregen. Dankzij de verschillende beschikbare formaten kunnen urinepotjes worden aangepast aan de specifieke behoeften van zowel de patiënt als het laboratorium.

 

De rol van urinepotjes in urineonderzoek en diagnostiek

Door middel van urineanalyse kunnen onder andere infecties, nierproblemen, diabetes en andere aandoeningen worden vastgesteld. Het gebruik van specifieke urinecontainers zorgt ervoor dat de monsters in optimale staat blijven voor laboratoriumanalyse, waardoor een nauwkeurige diagnose mogelijk wordt gemaakt. Het is daarom van groot belang om te kiezen voor hoogwaardige urine containers die voldoen aan strikte kwaliteits- en steriliteitsnormen.

 

Het belang van hygiëne en veiligheid bij urinepotjes

In de medische sector is hygiëne en veiligheid van uiterst belang bij het gebruik van urine potjes. Het is cruciaal dat patiënten begrijpen dat urinemonsters alleen opgevangen moeten worden in speciale urinecontainers die afkomstig zijn van betrouwbare bronnen, zoals het laboratorium of de huisarts. Op deze manier wordt besmetting van de monsters voorkomen en wordt de betrouwbaarheid van de resultaten gewaarborgd. Medische professionals dienen ervoor te zorgen dat de urinepotjes voldoen aan strikte steriliteitsnormen en dat ze na gebruik op de juiste manier worden afgevoerd. 

Bij DaklaPack begrijpen we het belang van hoogwaardige urinecontainers voor betrouwbare urineanalyse. Neem gerust contact met ons op voor advies en het plaatsen van bestellingen voor urinepotjes die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen in de medische sector.

 

Bestel uw urinecontainers bij DaklaPack

Bent u werkzaam in de medische sector en op zoek naar urinecontainers van hoge kwaliteit? Plaats dan snel uw bestelling of neem contact op met een van onze specialisten voor advies. 

Naast levering uit voorraad kan DaklaPack ook medische verpakkingen op maat maken. Denk hierbij aan het bedrukken van een medische verpakking met uw logo, een speciale bedrukking met instructies of andere kenmerken. 

Heeft u vragen of kunnen we ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. Daarnaast kunt u contact opnemen via de contactpagina en dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste (medische)verpakking!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.