FIRMA KAAS

Proef de pure smaak van boerenkaas.

Steun lokale boeren en ontvang de kaas door de brievenbus in een duurzame verpakking, speciaal ontwikkeld in samenwerking met de firma Kaas!

Deze verzendverpakking is van tweezijdig bruin kraftkarton en is compleet gepersonaliseerd.

Na gebruik is de verpakking makkelijk uit elkaar te halen, zodat deze met papierrecycling!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

BRUNOTTI

De papieren draagtassen van Brunotti zijn van FSC Kraft papier en voorzien van een prachtig design. De eigentijdse draagtassen worden gebruikt in de verschillende vestigingen van Brunotti en zorgen ervoor dat alle producten op een elegante manier worden verpakt. De draagtassen zijn voorzien van zwarte draaikoord handvaten.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

LINDENHOFF

Lindenhoff is al een aantal jaar een gewaardeerde klant van DaklaPack. Lindenhoff bezorgt de mooiste producten van boeren, tuinders en telers direct bij u thuis. Bij Lindenhoff heeft u de keuze uit maar liefst 800 authentieke producten. Een heerlijk boerenontbijt, uitgebreide lunch, ontspannen borrel of een onvergetelijk diner; de bestellingen worden keurig en vers thuisbezorgd in handige krattassen.

DaklaPack heeft de krattassen in samenwerking met Lindenhoff ontwikkeld en geproduceerd. Lindenhoff hecht waarde aan kwaliteit en service. Daarom hebben zij ervoor gekozen om de bestellingen te bezorgen in deze hoogwaardige krattassen met bedrukking.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

PATHÉ

Voor Pathé heeft DaklaPack een envelop mogen maken, welke volledig aansluit bij de huisstijl van Pathé. De envelop wordt gebruikt voor het verpakken van diverse giftcards. Door de glans van de envelop is de giftcard een echt cadeau om te krijgen. Bovendien is deze envelop herkenbaar voor iedereen door het logo van Pathé. De snazzybag is voorzien van een hersluitbare kleefstrook, zodat de bon na opening kan worden bewaard in deze fraaie envelop.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

EURO PIZZA

Euro Pizza Products is één van onze eerste klanten die de stap naar onze biobased gripzak heeft durven maken! Deze gripzak is volledig gemaakt uit suikerriet. Zo besparen we op het gebruik van fossiele grondstoffel en de CO2 uitstoot. Om aan te tonen dat deze verpakking daadwerkelijk gemaakt is uit suikerriet wordt het “I’m Green Plastic” logo gevoerd op elke verpakking. De gripzak kan na gebruik worden ingezameld bij het plastic afval en kan volledig worden gerecycled.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Uw product perfect verpakt?

Heeft u een product en wilt u samen kijken naar een geschikte verpakking? Een eigen design of aangepast formaat? Ontdek de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons via de e-mail of wij nemen telefonisch contact met u op.