Naar Tailor Made

Verpakkingen & Enveloppen

Het assortiment industriële hersluitbare verpakkingen van DaklaPack is bijna net zo uitgebreid als de beschikbare toepassingen - en dat zijn er nogal wat! Logisch, want we hechten veel waarde aan functionaliteit, kwaliteit en hersluitbaarheid. Dit is met name belangrijk zodat de hersluitbare verpakking zo vaak als nodig kan worden geopend en gesloten zonder dat de druk- of schuifsluiting zijn functie verliest.

Toepassingen

De hersluitbare verpakking van DaklaPack heeft honderden toepassingen. Ze zijn niet alleen geschikt als "gewone" verpakking, maar ook voor de presentatie en verzending van sieraden, textiel, papierwaren, supplementen, onderdelen, gebruiksaanwijzingen, displays, winkelartikelen, kantoorbenodigdheden, computeraccessoires, medicijnen, kruiden en specerijen en vele andere dingen; zaken. etc. De hersluitbare verpakking van DaklaPack is ook geschikt voor het versturen van brochures, catalogi, tijdschriften, prijslijsten en voorlichtingsmateriaal. DaklaPack biedt ook hersluitbare verpakkingen voor gespecialiseerde doeleinden zoals het hermetisch sluiten van documenten in een vacuüm. DaklaPack biedt industriële verpakkingen die foto's beschermen tegen illegaal kopiëren. 

 

Design & Materialen

De industriële verpakkingen van DaklaPack zijn niet alleen uniek door het brede scala aan toepassingen, maar ook door het design en de materialen. Of het nu gaat om PE-hoezen met roestvaste metalen schuiven of industriële verpakkingen van twee verschillende laminaten - DaklaPack biedt hersluitbare verpakkingen voor elk doel, waarbij functionaliteit altijd op de voorgrond staat.

 

Geheel aan te passen op uw wensen!

Bestel de gewenste hersluitbare verpakking online in de webshop en deze wordt direct uit voorraad bij je geleverd. Grotere hoeveelheden bieden ook grote voordelen: koopt u meerdere industriële verpakkingen, dan is de prijs lager. Heeft u speciale wensen, dan maken wij graag een hersluitbare verpakking naar uw wens, bijvoorbeeld met uw eigen tekst en in de door u gewenste kleur, maar ook in een bijzondere vorm of formaat. Met industriële verpakkingen die passen bij uw huisstijl, maakt u uw producten nog persoonlijker en unieker. Bovendien kunt u, voordat u diverse hersluitbare verpakkingen aanschaft, van alle producten gratis monsters laten opsturenKlik hier rechts op Tailor Made voor voorbeelden en zie wat mogelijk is. 
 

U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0320-277 900 of het emailadres info@daklapack.nl. Graag helpen wij u met zoektocht naar de juiste verpakking voor u!