Blisters

Bent u op zoek naar een transparante verpakking die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden? Dan is zijn de blisters van DaklaPack een passende oplossing voor u. Deze verpakkingen zijn zeer handig in gebruik, omdat ze gemakkelijk te openen en (her) sluiten zijn. Bekijk het uitgebreide assortiment blisters van DaklaPack.

Blisters in diverse formaten

Blisters zijn stevige, transparante verpakkingen die voor vele doeleinden gebruikt kunnen worden. Alle blisters van DaklaPack zijn voorzien van een Eurohole, waaraan de verpakking overzichtelijk opgehangen kan worden. De blisters zijn verkrijgbaar in diverse formaten.

 

De Euroblister van DaklaPack

De Euroblister is een blisterverpakking van hoogwaardige kwaliteit. Deze blister kan gebruikt worden voor het verpakken van de toebehoren van o.a. mobiele telefoons. Daarnaast is het een handig middel om kleine voorwerpen zoals schroeven en andere doe-het-zelf artikelen presentabel op te hangen. De Euroblister is gemaakt van Polyethyleentereftalaat.

 

Blisters kopen bij DaklaPack

Heeft u advies nodig bij het vinden van de juiste blisters voor het verpakken en presenteren van uw producten? Neem dan gerust contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u blisters laten bedrukken met uw logo of speciale instructies? Dat kan! Neem contact op met onze klantenservice, dan nemen we graag de mogelijkheden met u door.