Draagtassen

DaklaPack beschikt over een zeer ruim assortiment aan praktische draagtassen. Van de basic papieren draagtas tot de luxe glossybag uitvoering. En wat dacht u van een echte jute zak? De draagtassen zijn leverbaar in verschillende kleuren, materialen en afmetingen; zo vindt u altijd wel een geschikte draagtas. Met de draagtassen van DaklaPack kunt u de aankopen van uw klanten gemakkelijk meegeven. Ook dienen ze als mooie geschenkverpakking of kunt u bijvoorbeeld een gevulde draagtas meegeven tijdens een beurs of workshop. Al onze draagtassen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wilt u de draagtassen personaliseren en laten bedrukken? Neem dan contact op met een van onze verpakkingsspecialisten en we gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag.

 

Toepassing van de draagtas

Een draagtas is een veelzijdige en functionele items die in diverse zakelijke sectoren worden gebruikt. In de detailhandel dienen ze als winkeltasjes om producten mee te geven aan klanten, waarbij ze een kans bieden voor merkpromotie en klantenbinding. In de horeca worden draagtassen vaak gebruikt voor het verpakken van afhaalmaaltijden en het bieden van gemak aan klanten. Ook in de evenementen- en marketingindustrie worden draagtassen ingezet voor het verspreiden van promotiemateriaal en geschenken aan deelnemers en klanten. Daarnaast zijn draagtassen handig in de gezondheidszorg voor het vervoeren van medische benodigdheden en monsters. De draagtas biedt een veelzijdige en aanpasbare oplossing voor het verpakken en presenteren van producten, materialen en promotionele items in diverse zakelijke contexten.

 

Papieren draagtas

Het assortiment aan papieren draagtassen is zeer ruim en gevarieerd. We bieden de papieren tassen aan in de standaard bruine papier kleur, maar hebben ook felgekleurde papieren tassen; we hebben zelfs papieren draagtassen met een parelmoer coating! Daarnaast kunt u kiezen voor een relatief kleine papieren draagtas met een formaat van 140 mm x 140 mm, maar bieden we ook grote papieren draagtassen aan met een formaat van 540 mm x 500 mm. De papieren draagtassen (behalve de Glossybags) zijn daarbij een duurzaam alternatief ten opzicht van plastic draagtassen. Deze kunnen dus helpen bij de duurzaamheidsdoelen van uw bedrijf. 

 

Plastic draagtas

DaklaPack beschikt over een assortiment aan een aantal verschillende plastic draagtassen. Ons ‘standaard’ model is de hemddraagtas. Deze biedt u de mogelijkheid om tegen een geringe prijs uw klanten hun gekochte goederen mee te geven. 

Naast de hemddraagtassen hebben we verschillende soorten Baggies. U kunt kiezen uit een uni- of printvariant. Deze draagtassen kunt u inzetten voor uiteenlopende promotionele doeleinden. De Baggies zijn zeer geschikt als visitekaartje voor uw producten, diensten, corporate identity en incidentele promoties.

Ook zijn de Baggies 100% recyclebaar en gemaakt van LDPE. Voor het milieu een veel betere keuze dan reguliere plastic tasjes. Beter voor het milieu en daarmee ook beter voor het behalen van uw duurzaamheidsdoelen. 

 

Non woven draagtas

“Oersterk”; dat is hoe wij onze non woven draagtassen beschrijven. Het assortiment aan duurzame non woven draagtassen bij DaklaPack wordt gemaakt van stof. De tassen worden regelmatig vliestassen genoemd. Dit omdat er vliesjes aan elkaar worden gehecht om tot de bijzonder sterke stof te komen. In tegenstelling tot textiel worden er geen garen gebruikt.

De non woven tassen zijn populair als relatiegeschenk. Ze zijn licht, comfortabel en goed herbruikbaar - dit maakt ze ideaal om in te zetten als promotiemateriaal voor uw bedrijf.

 

Katoenen draagtas

DaklaPack beschikt over een mooi assortiment aan duurzame en sterke katoenen draagtassen. De linnen draagtas is geproduceerd uit duurzaam katoen. Daarnaast zijn ze net als de non woven draagtassen oersterk. In het geval van de katoenen draagtas komt dit doordat ze van zorgvuldig gestikte lussen zijn voorzien. Ze kunnen maandenlang en dagelijks worden hergebruikt. Op deze manier leveren u en uw klanten een bijdrage aan het milieu. Naast de onbedrukte uitvoeringen zijn wij in staat om in kleine oplages draagtassen te bedrukken. De linnen (katoenen) tassen zijn een goed optie wanneer u op zoekt bent naar een kleine oplage.

 

Jute tassen/zakken 

Jute is een lange, zachte en glanzende plantaardige vezel. Deze wordt gesponnen tot ruwe, sterke draden. Jute komt voornamelijk voor in warme en vochtige gebieden, zoals India. Jute is een van de goedkoopste natuurlijke vezels en is na katoen het meest gebruikte materiaal. U kent de jute zak wellicht van het oer-Hollandse Sinterklaasfeest, maar zijn door hun sterke kwaliteit voor nog veel meer doeleinden geschikt. 

De jute draagtassen zijn verkrijgbaar in 3 standaardformaten en zijn voorzien van sterke hengsels met een robuuste uitstraling. Door het optionele laminaat aan de binnenzijde van de tas zijn deze draagtassen waterdicht en wordt de levensduur verhoogd. Daarnaast zijn de jute draagtassen van DaklaPack (op de Juco draagtassen na) industrieel composteerbaar.