Geschenkverpakkingen

Bent u op zoek naar nette en stevige geschenkverpakkingen voor het verzenden van een presentje of bedankje naar uw zakelijke partners en/of klanten? Of wilt u een mooie verzendverpakking voor persoonlijk gebruik? Dan slaagt u geheid in het assortiment van DaklaPack. U vindt diverse soorten geschenkverpakkingen voor het verpakken en versturen van uw geschenken. De verpakkingen zijn op voorraad leverbaar, waardoor u verzekerd bent van een snelle levering. Daarnaast kunt u de verpakkingen ook op maat laten maken of laten bedrukken met een eigen logo, bericht of een andere bedrukking naar wens. Zo maakt u uw geschenkverpakkingen extra persoonlijk. In ons assortiment bieden wij de volgende types geschenkverpakkingen aan. De geschenkverpakkingen van DaklaPack zijn divers inzetbaar en geschikt voor professioneel gebruik. Zo kunt u de verpakkingen gebruiken als bijvoorbeeld kerst geschenkverpakking of als leuke geschenkverpakkingen voor bedankjes aan uw zakelijke relaties.

 

Giftboxen

Indien u een luxe cadeau verpakking zoekt voor het verzenden van relatiegeschenken, is de giftbox van DaklaPack een aanrader. De stevige giftboxen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, waardoor u uw geschenken altijd in een passende doos verzonden kunnen worden. Ook kunt u kiezen uit diverse formaten en dieptes. De luxe giftboxen zijn uitgerust met een magnetische sluiting, waardoor deze vele malen hergebruikt kan worden. De binnenkant van de boxen is uiterst solide uitgevoerd. De geschenkdozen zijn dan ook inzetbaar voor het verpakken van kostbare artikelen.

 

Flashbags

Voor een spetterende cadeau verpakking, grijpt u naar de Flashbags van DaklaPack. Deze schitterende cadeau zakjes zijn een cadeau op zich. De zilveren binnenkant en het holografische effect van de bovenlaag zorgen voor een verrassend lichteffect. De Flashbags zijn in acht spetterende kleuren en in twee standaard formaten uit voorraad leverbaar. Daarnaast beschikken ze over een handige gripsluiting en een uitgestanst handvat.

 

Flashmailers

De Flashmailers van DaklaPack zijn opvallende, zilverkleurige cadeau verpakkingen met een sprankelend, holografisch effect. Hierdoor valt uw geschenk met zekerheid op. De Flashmailers zijn uitermate geschikt voor direct mailings en promotionele doeleinden. De zakjes zijn in drie standaard formaten verkrijgbaar en beschikken over een hersluitbare tape sluiting. 

 

Cadeau enveloppen

Voor kleine producten of kaarten, is de cadeau envelop van DaklaPack een zeer geschikte verzendverpakking. Deze vrolijke en chique enveloppen zijn verkrijgbaar in een meertal formaten, van kleine zakjes tot enveloppen in A4 formaat. Daarnaast kunt u kiezen uit een groot aantal kleuren en uit een glanzende en matte uitvoering. De enveloppen zijn stevig en beschikken over een handige Peel and Seal strip, waardoor u de enveloppen netjes kunt sluiten zonder gebruik van plakband.

 

Opbergkokers

Als u op zoek bent naar een stevige koker om (losse) producten of documenten in de verpakken en verzenden als geschenk, is de opbergkoker een uitstekende geschenkverpakking. De opbergkokers van DaklaPack zijn gemaakt van stevig Kraft papier. Hierdoor zijn de kokers 100% recyclebaar. Ook is de koker door de hersluitbare deksel herbruikbaar en inzetbaar voor diverse doeleinden.

 

Diverse geschenkverpakkingen bestellen bij DaklaPack

Als u nog op zoek bent naar chique en schitterende geschenkverpakkingen, bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u allerlei soorten, vormen en maten cadeau verpakkingen om uw geschenken veilig en versiert in te versturen. Heeft u advies nodig bij het maken van een keuze, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

 

Naast de bovenstaande geschenkverpakkingen, kunt u ook bij DaklaPack terecht voor gripzakkenenveloppendozenverzendverpakkingenverpakkingszakkendraagtassenwijnverpakkingen en take away verpakkingen.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste geschenkverpakkingen!