Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for recycling (plastic)
  (14)

UN3373

-

 • Ja
  (14)

P650

-

 • Ja
  (14)

P620

-

 • Nee
  (1)

Briefpost

-

 • Ja
  (13)

Wegtransport

-

 • Ja
  (14)

Kleur

-

 • Transparant
  (14)

Materiaal

-

 • Polypropyleen
  (14)

Doorzichtigheid

-

 • Compleet doorzichtig
  (13)
 • Ondoorzichtig
  (1)

Aantal posities

-

 • 1
  (3)
 • 10
  (1)
 • 2
  (3)
 • 3
  (2)
 • 6
  (1)

Transportblisters

(14)
Aantal artikelen per pagina:
Transportblisters zijn buizenhouders die zijn ontwikkeld voor het verzenden van medische en biologische stoffen en zijn vervaardigd uit stevig polypropyleen. De afmetingen van Transportblisters zijn zodanig gekozen, dat ze in de PolyMed verzendenvelop passen. De meeste Transportblisters kunnen in combinatie met andere medische verpakkingen als briefpost worden verzonden.

 

Wat zijn transportblisters?

Wanneer u medische en diagnostische monsters wilt verzenden van sterk materiaal, kunt u voor optimale bescherming het beste kiezen voor transportblisters. Deze zijn vervaardigd uit stevig polypropyleen. Transportblisters kunnen als post worden verzonden in combinatie met de meeste andere pakketten. Dit kan een belangrijke besparing op de portokosten opleveren.

 

Hoe kunt u transportblisters verzenden?

Afhankelijk van de inhoud van de monsters bepaalt u hoe de transportblisters verzonden moeten worden. De transportblisters kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het transport van bloed. Bloed wordt gezien als een gevaarlijke stof. Bij het verpakken van gevaarlijke stoffen (zoals andere biologische stoffen, categorie B) en u deze gaat vervoeren over de weg, moeten deze tijdens het transport aan de ADR eisen voldoen. Hier wordt bijvoorbeeld beschreven hoe alle gevaarlijke stoffen en goederen moeten worden ingedeeld op basis van hun gevaar eigenschappen. Je leest hier ook over verpakkingsinstructie, etiketten, merkketens en markeringen, codes en andere vervoersmodaliteiten.

Wanneer er gevaarlijke stoffen worden vervoerd door de lucht wordt er gerefereerd naar de IATA richtlijnen. Aan deze richtlijnen moet worden voldaan volgens de Dangerous Goods Regulations (Packing Instructions 620 and 650).

 

Overig transportmateriaal bij DaklaPack

Bent u werkzaam in de medische sector en op zoek naar transportmateriaal van hoge kwaliteit? Maar weet u niet of transportblisters zijn wat u zoekt dan kunt u contact met ons opnemen voor advies. Samen met u bekijken we graag hoe we het perfecte transport klimaat kunnen bewerkstelligen. 

Naast de levering van transportblisters heeft DaklaPack o.a. ook absorberende materialen, Safetybags, rigid Safetybags, buizen en containers op voorraad. Staat wat u zoekt hier niet bij? 

 

Transportblisters op maat

Als u twijfelt of transportblisters de juiste oplossing zijn voor uw verzendingen, kunt u altijd contact opnemen met DaklaPack voor deskundig advies. We begrijpen dat ook in de medische sector verzendingen uniek zijn en streven ernaar om op maat gemaakte transportoplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Denk hierbij aan het bedrukken van een medische verpakking met uw logo, een speciale bedrukking met instructies of andere kenmerken.

 

De service van DaklaPack

Naast het leveren van medisch transportmateriaal zijn we bij DaklaPack gespecialiseerd in het efficiënt transporteren van medische producten. We maken gebruik van passende transportverpakkingen om de kwaliteit van de inhoud te kunnen waarborgen. We denken graag met u mee over een transportoplossing voor de medische sector op maat. Of het nu gaat om het transporteren van medicijnen, apparatuur of biologische stoffen, bij DaklaPack zetten we onze expertise graag in om te helpen bij een veilige en betrouwbare levering.

 

Transportblisters bestellen bij DaklaPack

Heeft u vragen over de Transportblisters of kunnen we ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. Daarnaast kunt u contact opnemen via de contactpagina en dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste verpakking!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.