Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

  • Not recyclable
    (1)

Kleur

-

  • Rood
    (1)

Tape dispenser

(1)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u op zoek naar een handzame verpakkingstape dispenser? Bestel dan de tape dispenser van DaklaPack. Hiermee kunt u met gemak al uw verzendverpakkingen sluiten zonder moeizaam te hoeven zoeken naar het uiteinde van uw tape of uw tape met de hand af te moeten knippen. De tape dispenser is uit voorraad leverbaar.

 

Tape dispenser met bijpassend verpakkingstape

Als u de tape dispenser besteld, kunt u direct het bijbehorende verpakkingstape bestellen uit ons assortiment. Deze vindt u in drie varianten: wit, bruin en transparant. Deze rollen tape zijn 66 meter lang, waardoor u lang kunt doen met uw taperol. 

De tape dispenser zorgt voor een gelijkmatige en rechte aanbrenging van het tape. Met een eenvoudige beweging kunt u het tape vervolgens afsnijden. Op deze wijze kunt u met één hand uw verpakkingen dichttapen.

 

Toepassing van de tape dispenser

Een tape dispenser is een praktisch hulpmiddel dat in diverse sectoren wordt gebruikt. In kantooromgevingen zijn ze essentieel voor het verzegelen van pakketten, het labelen van documenten en het organiseren van papierwerk. In de logistieke en transportsector worden tape dispensers gebruikt voor het efficiënt en veilig sluiten van verzenddozen en pakketten. Ook in de detailhandel vinden ze toepassing bij het verpakken van producten en het aanbrengen van prijslabels. Daarnaast is de tape dispenser handig in de productie en assemblage, waar ze helpen bij het samenvoegen van componenten en het bevestigen van materialen. Tapedispensers zijn onmisbare hulpmiddelen voor verschillende zakelijke behoeften, waarbij ze bijdragen aan efficiëntie en precisie bij het verpakken en organiseren van goederen en documenten.

 

Tape dispenser kopen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar een kwalitatieve tape dispenser die jaren mee zal gaan? Bestel dan de verpakkingstape dispenser uit ons assortiment. Heeft u vragen of ontvangt u graag advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

De tape dispenser is een accessoire voor verpakkingen en valt in de categorie verzendverpakkingen. Naast verpakkingstape biedt DaklaPack ook o.a. verpakkingsmateriaal voor webshopsverzendetiketten en verpakkingstape.

Als u meer informatie wilt of hulp nodig hebt bij het kiezen uw tape dispenser, kunt u onze klantenservice bereiken via  0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook het formulier invullen op onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug. DaklaPack helpt u graag met het vinden van de juiste tape dispenser.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.