Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (3)

Kleur

-

 • Bruin
  (1)
 • Transparant
  (1)
 • Wit
  (1)

Formaat

-

 • 50 mm
  (3)

Doorzichtigheid

-

 • Compleet doorzichtig
  (1)
 • Half doorzichtig
  (1)
 • Ondoorzichtig
  (1)

Verpakkingstape

(3)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u op zoek naar hoogwaardige verpakkingstape voor het sluiten van uw verzendverpakkingen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij DaklaPack kunt u eenvoudig uw ideale verpakkingstape kopen uit voorraad.

 

Diverse soorten verpakkingstape

Het verpakkingstape is in drie uitvoeringen verkrijgbaar. Er is half-doorzichtig bruin verpakkingstapecompleet doorzichtig verpakkingstape en ondoorzichtig wit verpakkingstape. Alle rollen verpakkingstape in het assortiment van DaklaPack zijn 50 mm breed en 66 meter lang.

 

Toepassing van verpakkingstape in verschillende sectoren

 

Medische sector 

Verpakkingstape speelt een cruciale rol in de medische sector, vooral als het gaat om het veilig en betrouwbaar verpakken en verzenden van medische benodigdheden en documenten. Het gebruik van hoogwaardige verpakkingstape zorgt ervoor dat dozen en enveloppen goed gesloten blijven tijdens het transport, waardoor de inhoud beschermd blijft tegen externe invloeden zoals vocht, stof en fysieke schade. Bovendien kan verpakkingstape worden gebruikt om de verpakking te verzegelen na sterilisatie van medische instrumenten, waardoor de steriliteit behouden blijft tot het moment van gebruik. In sommige gevallen kan verpakkingstape ook worden bedrukt met specifieke instructies, waarschuwingen of andere belangrijke informatie, wat bijdraagt aan de veiligheid en efficiëntie in de medische omgeving. Bij DaklaPack begrijpen we het belang van betrouwbare verpakkingstape in de medische sector en bieden we een reeks tapes aan die van pas komen in deze sector.

 

Food & Beverage sector 

Bij DaklaPack begrijpen we dat in de food & beverage sector de veiligheid en versheid van uw producten van het grootste belang zijn. Onze verpakkingstape speelt een grote rol in het waarborgen van deze factoren. Het biedt een sterke en betrouwbare afdichting voor uw verpakkingen, waardoor ze bestand zijn tegen externe invloeden zoals vocht en temperatuurschommelingen tijdens het transport. Dit helpt om de kwaliteit en versheid van uw producten te behouden. Bovendien kan onze verpakkingstape worden bedrukt met uw merklogo of andere informatie, waardoor het een effectief hulpmiddel wordt voor merkherkenning en communicatie. Of u nu voedselproducten, dranken of andere items verzendt, onze verpakkingstape kan een essentiële bijdrage leveren aan de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw verpakkings- en verzendprocessen. 

 

Industriële sector

Bij DaklaPack begrijpen we dat de industriële sector unieke eisen stelt aan verpakkingsmaterialen. Onze verpakkingstape is ontworpen om te voldoen aan deze eisen, met een sterke kleefkracht en duurzaamheid die essentieel zijn voor het veilig en betrouwbaar verpakken en verzenden van industriële goederen. Of u nu zware onderdelen, gereedschappen of andere industriële producten verzendt, onze verpakkingstape zorgt voor een sterke en betrouwbare afdichting die bestand is tegen de uitdagingen van transport en opslag.

 

(Petro)chemische sector

In de (petro)chemische sector zijn veiligheid en betrouwbaarheid van het grootste belang, en bij DaklaPack hebben we de perfecte oplossing: onze hoogwaardige verpakkingstape. Deze tape is speciaal ontworpen om een sterke en betrouwbare afdichting te bieden voor uw verpakkingen, waardoor ze bestand zijn tegen de uitdagingen van transport en opslag, inclusief blootstelling aan verschillende weersomstandigheden en temperaturen. Dit is cruciaal bij het veilig verzenden van chemische monsters of gevoelige apparatuur. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om onze verpakkingstape te bedrukken met specifieke instructies, waarschuwingssymbolen of andere belangrijke informatie, wat bijdraagt aan de veiligheid en efficiëntie in uw sector.

 

Tailor Made verpakkingstape van DaklaPack

Bij DaklaPack streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een leverancier; we willen uw betrouwbare partner zijn voor al uw verpakkingsoplossingen. Met dit in gedachten, bieden we een Tailor Made service aan, speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van elke sector te voldoen. Of u nu specifieke afmetingen, kleuren of bedrukkingen nodig heeft voor uw verpakkingstape, wij staan klaar om een oplossing op maat te creëren die perfect past bij uw bedrijf en sector. Een voorbeeld hiervan is in de (petro)chemische sector, waar we verpakkingstape kunnen ontwerpen met bedrukkingen die specifieke veiligheidsinstructies of waarschuwingssymbolen bevatten. Dit draagt bij aan de veiligheid en efficiëntie in uw sector. Onze Tailor Made service zorgt ervoor dat uw verpakkingstape niet alleen functioneel is, maar ook een effectief hulpmiddel voor communicatie en veiligheid. Bij DaklaPack zijn we toegewijd aan het leveren van verpakkingsoplossingen die echt bij uw bedrijf en sector passen, en we kijken ernaar uit om uw vertrouwde partner te worden.

 

Verpakkingstape kopen bij DaklaPack

U kunt uw verpakkingstape eenvoudig online bestellen bij DaklaPack. Naast verpakkingstape kunt u ook de handige tape dispenser bestellen voor eenvoudige aanbrenging van het verpakkingstape. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Naast verpakkingstape biedt DaklaPack ook o.a. verpakkingsmateriaal voor webshopsverzendetiketten en tape dispensers.

Als u meer informatie wilt of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste verpakkingstape, kunt u onze klantenservice bereiken via  0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook het formulier invullen op onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug. DaklaPack helpt u graag met het vinden van het juiste verpakkingstape.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.