Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (13)

Kleur

-

 • Transparant
  (2)
 • Wit
  (11)

Din formaat

-

 • A4/ C4
  (13)

Materiaal

-

 • Glazend transparant
  (1)
 • Mat transparant
  (1)
 • Papier
  (11)

Doorzichtigheid

-

 • Compleet doorzichtig
  (2)
 • Ondoorzichtig
  (11)

Verzendetiket

(13)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u werkzaam bij een webwinkel en heeft u een verzendetiket nodig voor uw pakketten? Dan slaagt u gegarandeerd binnen het assortiment van DaklaPack. U vindt hier namelijk diverse soorten en maten verzendetiketten.

 

Verschillende verzendetiketten

Bij DaklaPack kunt u zowel witte als transparante verzendetiketten voor uw verpakkingen bestellen. De etiketten zijn in diverse maten verkrijgbaar, van 2 etiketten per vel tot 24 etiketten per vel. Alle etiketten worden geleverd op A4 stickervellen en worden per 100 vellen geleverd.

Wilt u uw etiketten bewerken met een laserprinter? Bestel dan de transparante verzendetiketten van DaklaPack. Deze zijn, net als de witte verzendetiketten, per 100 vellen geleverd. De transparante etiketten zijn uit voorraad leverbaar met 16 etiketten per vel (1600 etiketten in totaal) en met 8 etiketten per vel (800 etiketten in totaal).

 

Wanneer gebruikt u een verzendetiket

In de logistieke en e-commerce industrie wordt een verzendetiket dagelijks gebruikt om pakketten en goederen te labelen, wat een vlotte verzending en traceerbaarheid mogelijk maakt. In de detailhandel worden deze etiketten vaak ingezet voor prijskaartjes en barcodes, waardoor efficiënte verkoop- en voorraadbeheerprocessen ontstaan. In de gezondheidszorg worden verzendetiketten gebruikt voor het identificeren van medische monsters en patiëntendossiers. Ook in de productie- en distributie-industrie zijn ze cruciaal voor het identificeren en volgen van producten en materialen. Een verzendetiket speelt een belangrijke rol in uiteenlopende zakelijke sectoren, waar ze bijdragen aan gestroomlijnde logistiek, inventarisbeheer en informatiebeveiliging.

 

Verzendetiketten kopen bij DaklaPack

Weet u welk verzendetiket het meest efficiënt is voor uw verzendverpakkingen? Dan kunt u deze eenvoudig online uit voorraad bestellen. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons opnemen. We adviseren u graag.

Het verzendetiket is een verpakking artikel dat valt in de categorie verzendverpakkingen. Naast verzendetiketten biedt DaklaPack ook o.a. verpakkingsmateriaal voor webshopsverpakkingstape en tape dispensers.

Als u meer informatie wilt of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste verzendetiketten, kunt u onze klantenservice bereiken via  0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook het formulier invullen op onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug. DaklaPack helpt u graag met het vinden van de juiste etiketten.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.