Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (2)

Kleur

-

 • Zilver
  (2)

Formaat

-

 • 219 mm x 297 mm
  (1)

Materiaal

-

 • PET/ALU/NY/LDPE
  (2)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (2)

Dikte

-

 • 154 mu
  (2)

Inhoud

-

 • 1500 ml
  (1)
 • 3000 ml
  (1)

Wine pouch

(2)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u op zoek naar geschikte verpakkingen voor o.a. wijnproducten? Bestel dan de Wine Pouch van DaklaPack. Deze aluminium gelamineerde stazakken zijn speciaal ontwikkeld voor het verpakken en schenken van wijnproducten. De Wine Pouch is daarnaast ook zeer geschikt als verpakkingsmateriaal voor sappen, niet-koolzuurhoudende dranken of zelfs vloeibare zeep. Een zeer divers product voor zowel commercieel als niet-commercieel gebruik!

 

De Wine Pouch van DaklaPack

De Wine Pouch van DaklaPack is voor vele doeleinden toepasbaar. U kunt deze aluminium zakken gebruiken voor het verpakken van wijnen, sappen en andere niet-koolzuurhoudende dranken. Daarnaast kunt u de verpakking gebruiken voor het afvullen van andere vloeistoffen, zoals bijvoorbeeld wasmiddel. 
 

De Wine Pouch is uit voorraad leverbaar in een ondoorzichtige aluminium kleur. Wenst u een ander uiterlijk? Neem dan eens een kijkje op onze tailor made pagina. U kunt namelijk ook een gepersonaliseerde order plaatsen. Wat dacht u ervan om uw Wine Pouch te bestellen in een afwijkende kleur? Of wilt u liever uw logo, de naam van uw product of een speciale instructie of omschrijving op de verpakking laten bedrukken? Dat kan allemaal. Neem hiervoor contact op met onze verpakkingsspecialisten!
 

Wine Pouch met ingebouwde tap

De Wine Pouch is perfect voor het verpakken van wijnproducten zonder koolzuur. De pouch is gemaakt van een stevig aluminium laminaat en is voorzien van een handige tap waarmee de inhoud zonder morsen gemakkelijk geschonken kan worden.
 

Gemakkelijk en gedoseerd schenken

De Wine Pouch heeft een ingebouwd bevestigingspunt voor een speciale tap waarmee de vloeistof gemakkelijk en gedoseerd geschonken kan worden. U kunt hiervoor de bijpassende Tapcloser bestellen uit ons assortiment: een speciale tool waarmee de tap op de zak stevig bevestigd kan worden. Deze handige tool is onmisbaar voor uw Wine Pouch. Bestel de Tapcloser vandaag nog om uw vloeistof gemakkelijk en gedoseerd te schenken zonder te morsen. 
 

Diverse formaten van de Wine Pouch

De Wine Pouch is uit voorraad leverbaar in twee standaardformaten. Dit gaat om de volgende twee varianten:

 • 1500 ml: 215 mm x 300 mm 
 • 3000 ml: 235 mm x 365 mm

Wilt u een grotere of kleinere Wine Pouch bestellen? Neem dan contact met ons op. Naast een bestelling met een gepersonaliseerd uiterlijk, kunnen wij u ook Wine Pouches leveren in een alternatief formaat. 
 

Toepassingen van de Wine Pouch

Ontdek de veelzijdige toepassingen van de Wine Pouch van DaklaPack. Deze aluminium gelamineerde stazakken zijn niet alleen geschikt voor wijnproducten, maar bieden ook praktische oplossingen voor sappen, niet-koolzuurhoudende dranken en zelfs vloeibare zeep. De Wine Pouch laat uw product er elegant uitzien en zijn efficiënt in gebruik. Door het tapsysteem voorkomt u verspilling en weet u zeker dat de Wine Pouch niet lekt. De Wine Pouch is de ideale verpakkingsoplossing voor uw wijn of andere vloeibare producten. 
 

Personalisatie opties voor uw Wine Pouch

Maak uw Wine Pouch uniek met onze tailor made service. Bij DaklaPack heeft u de vrijheid om uw Wine Pouch aan te passen aan uw wensen of de eisen die uw product stelt. Kies uit verschillende kleuren om uw Wine Pouch een specifieke uitstraling te geven, overweeg het toevoegen van uw bedrijfslogo, productnaam, speciale instructies of vraag om een aangepast formaat van de verpakking. Onze tailor-made service biedt eindeloze mogelijkheden om uw Wine Pouch te laten opvallen en uw merkidentiteit terug te laten komen in uw verpakkingsoplossing. Neem contact op met onze verpakkingsspecialisten om uw gepersonaliseerde Wine Pouch te creëren.
 

Duurzaamheid van vloeistofgeschikte Wine Pouch verpakkingen

Onze vloeistofgeschikte verpakkingen bij DaklaPack worden ontworpen met een focus op duurzaamheid, wat ze tot een milieuvriendelijke keuze maakt. Ten eerste spelen de gebruikte materialen een cruciale rol. We streven ernaar om milieuvriendelijke opties te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast zijn onze vloeistofverpakkingen ontworpen om herbruikbaar te zijn, waardoor ze passen in een circulaire economie waarin we streven naar het minimaliseren van afval en het maximaliseren van het gebruik van hulpbronnen.

De duurzaamheid van onze vloeistofgeschikte verpakkingen wordt verder versterkt door hun veelzijdigheid. Onze verpakkingen passen zich aan verschillende vloeistoffen aan en verminderen zo de behoefte aan specifieke, niet-duurzame verpakkingsmaterialen. Bovendien bieden we de mogelijkheid tot personalisatie, waardoor uw bedrijf een bewuste keuze kan maken voor duurzaamheid met de uitstraling van uw eigen merkidentiteit.

 

Wine Pouch bestellen bij DaklaPack

Wilt u de Wine Pouch van DaklaPack bestellen? Dan heeft u een product in handen dat voor diverse doeleinden inzetbaar is! Van wijnproducten tot andere dranken en zelfs non-food producten zoals schoonmaakmiddelen: de Wine Pouch is een ideale verpakkingsoplossing. De ingebouwde tap maakt het schenken van uw producten eenvoudiger. Plaats vandaag nog uw bestelling uit voorraad, dan ontvangt u uw bestelling na 1 of 2 dagen.

Naast Wine Pouches kunt u ook DaklaPack terecht voor o.a. Refill bagsLami pouchesSpoutbags en de Bag-in-Box.

Heeft u vragen over de Wine Pouch of over een van de andere producten van DaklaPack? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. We adviseren u graag.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.