Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (2)

Kleur

-

 • Zilver
  (2)

Formaat

-

 • 219 mm x 297 mm
  (1)

Materiaal

-

 • PET/ALU/NY/LDPE
  (2)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (2)

Dikte

-

 • 154 mu
  (1)
 • 184 mu
  (1)

Inhoud

-

 • 1500 ml
  (1)
 • 3000 ml
  (1)

Wine pouch

(2)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u op zoek naar geschikte verpakkingen voor o.a. wijnproducten? Bestel dan de Wine Pouch van DaklaPack. Deze aluminium gelamineerde stazakken zijn speciaal ontwikkeld voor het verpakken en schenken van wijnproducten. De Wine Pouch is behalve een uitstekende verpakking voor wijnproducten ook zeer geschikt als verpakkingsmateriaal voor sappen of niet-koolzuurhoudende dranken. Maar ook vloeibare zeep kunt u hierin verpakken! Een zeer divers product voor zowel commercieel als niet-commercieel gebruik!

 

De Wine Pouch van DaklaPack

De Wine Pouch van DaklaPack is voor vele doeleinden toepasbaar. U kunt deze aluminium zakken gebruiken voor het verpakken van wijnen, sappen en andere niet-koolzuurhoudende dranken. Daarnaast kunt u de verpakking gebruiken voor het afvullen van andere vloeistoffen, zoals bijvoorbeeld wasmiddel. 

De Wine Pouch is uit voorraad leverbaar in een ondoorzichtige aluminium kleur. Wenst u een ander uiterlijk? Neem dan eens een kijkje op onze Tailor Made pagina. U kunt namelijk ook een gepersonaliseerde order plaatsen. Wat dacht u ervan om uw Wine Pouch te bestellen in een afwijkende kleur? Of wilt u liever uw logo, de naam van uw product of een speciale instructie of omschrijving op de verpakking laten bedrukken? Dat kan allemaal. Neem hiervoor contact op met onze verpakkingsspecialisten!

 

Wine Pouch met ingebouwde tap

De Wine Pouch is perfect voor het verpakken van wijnproducten zonder koolzuur. De pouch is gemaakt van een stevig aluminium laminaat en is voorzien van een handige tap waarmee de inhoud zonder morsen gemakkelijk geschonken kan worden.

Extra: de Tapcloser

De Wine Pouch heeft een ingebouwd bevestigingspunt voor een speciale tap waarmee de vloeistof gemakkelijk en gedoseerd geschonken kan worden. U kunt hiervoor de bijpassende Tapcloser bestellen uit ons assortiment: een speciale tool waarmee de tap op de zak stevig bevestigd kan worden.

 

Diverse formaten van de Wine Pouch

De Wine Pouch is uit voorraad leverbaar in twee standaardformaten. Dit gaat om de volgende twee varianten:

 • 1500 ml: 215 mm x 300 mm 
 • 3000 ml: 235 mm x 365 mm

Wilt u een grotere of kleinere Wine Pouch bestellen? Neem dan contact met ons op. Naast een bestelling met een gepersonaliseerd uiterlijk, kunnen wij u ook Wine Pouches leveren in een alternatief formaat. 

 

Wine Pouch bestellen bij DaklaPack

Wilt u de Wine Pouch van DaklaPack bestellen? Dan heeft u een product in handen dat voor diverse doeleinden inzetbaar is! Van wijnproducten tot andere dranken en zelfs non-food producten zoals schoonmaakmiddelen: de Wine Pouch is een ideale verpakkingsoplossing. De ingebouwde tap maakt het schenken van uw producten eenvoudiger. Plaats vandaag nog uw bestelling uit voorraad, dan ontvangt u uw order binnen één á twee dagen.

Heeft u vragen over de Wine Pouch of over een van de andere producten van DaklaPack? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. We adviseren u graag. 
Naast Wine Pouches kunt u ook DaklaPack terecht voor o.a. Refill bagsLami pouchesSpoutbags en de Bag-in-Box.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.