Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Bio-based
  (3)
 • Designed for (industrial) composting
  (3)
 • Not recyclable
  (3)

Kleur

-

 • Bruin
  (2)
 • Grijs
  (1)

Formaat

-

 • 150 mm x 350 mm
  (1)
 • 350 mm x 200 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Jute
  (1)

Sluiting

-

 • Trekkoorden
  (1)

Jute wijntassen

(3)
Aantal artikelen per pagina:
Jute is een sterke vezel die vaak wordt gebruikt voor touw, zeildoek, tapijten en andere stoffen. Ook wijnflessen worden steeds vaker in jute tassen verpakt. Dit komt door de vele voordelen van jute. Benieuwd? Bekijk dan snel ons assortiment aan jute wijntassen.

 

Wat is jute?

Jute is een duurzame vezel die gemakkelijk te recycleren is. Daarnaast is het een zeer sterke vezel die weinig stretch heeft. Dit maakt jute ideaal voor het verpakken van wijnflessen. Een ander groot voordeel van jute is dat het milieuvriendelijk is. Jute tassen zijn dan ook steeds populairder aan het worden onder consumenten die bewust bezig zijn met het milieu.
 

Waarom en wanneer een jute wijntas?

Er zijn verschillende redenen waarom u ervoor kunt kiezen om uw wijnflessen in een jute wijntas te verpakken. Ten eerste is jute een natuurlijk materiaal dat biologisch afbreekbaar is. Dit betekent dat wijnflessen in een jute wijntas na afloop van hun levensduur gemakkelijk kunnen worden gecomposteerd of hergebruikt. Jute is ook sterk en scheurbestendig, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw flessen veilig vervoerd worden. Bovendien is deze tas milieuvriendelijk en draagt het bij aan het reduceren van plastic afval. Jute wijntassen zijn dus duurzame verpakkingsoplossingen die in verschillende sectoren worden gebruikt. 

In de wijn- en drankenindustrie dienen ze vaak als cadeauverpakkingen voor flessen wijn, champagne of sterke drank, waardoor ze een elegante en eco-vriendelijke presentatie bieden. In de horeca en de evenementenbranche worden jute wijntassen gebruikt om gasten te voorzien van speciale wijnflessen of souvenirs, waardoor een gedenkwaardige indruk ontstaat. Ook in de relatiegeschenkenmarkt worden ze ingezet als premium geschenkverpakkingen voor zakelijke partners en klanten, waardoor merken hun waardering kunnen tonen. Daarnaast zijn jute wijntassen populair in de detailhandel voor het aanbieden van geschenken of speciale aanbiedingen aan klanten. 

 

Voordelen van een jute wijntas

 • Jute is biologisch afbreekbaar en daardoor recyclebaar
 • Jute heeft geen chemische bestrijdingsmiddelen of synthetische meststoffen nodig om te groeien
 • Jute wijntassen zijn stevig en elastisch, waardoor ze optimaal beschermen tijdens transport 
 • Jute wijntassen zijn erg mooi om te zien en geven uw wijnflessen cadeau net even that little extra touch

 

Jute wijnfles tas bedrukken

Wanneer u op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk, dan kunt u erover nadenken om jute wijntasjes met uw bedrijfslogo te laten bedrukken. Een mooie gelegenheid hiervoor is bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of jubileum. Op deze manier kunt u iedere gast iets unieks geven wat hij of zij later zelfs kan hergebruiken. Bovendien draagt u op deze manier ook bij aan het duurzame imago van uw bedrijf.

 

Jute wijntas kopen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar een mooie en originele manier om uw wijnflessen te verpakken? Dan bieden de jute wijntassen van DaklaPack de perfecte oplossing! U bestelt onze wijntassen eenvoudig online.

De jute wijntas is een verpakking uit de categorie wijnverpakkingen.  Is een jute wijntas echter toch niet wat u zoekt? Geen zorgen, we bieden namelijk ook papieren wijntassen! Daarnaast hebben we een mooie collectie aan draagtassen die wellicht ook kunnen dienen voor het verpakken van uw wijnfles. Zo hebben we papieren draagtassennon-woven draagtassenkatoenen draagtassen en plastic draagtassen

Wilt u een gepersonaliseerde bestelling plaatsen of kunnen we u verder nog ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.