Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for recycling (paper)
  (1)
 • Not recyclable
  (9)
 • Recycled Content
  (4)

Kleur

-

 • Blauw
  (1)
 • Bordeaux
  (1)
 • Bruin
  (3)
 • Groen
  (1)
 • Wit
  (1)
 • Zwart
  (3)
 • Minder tonen
 • Meer tonen

Formaat

-

 • 120 mm x 400 mm
  (2)
 • 150 mm x 400 mm
  (6)
 • 200 mm x 380 mm
  (2)

Materiaal

-

 • Gerecycled Papier
  (4)
 • Papier
  (6)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (10)

Papieren wijntassen

(10)
Aantal artikelen per pagina:
Papieren wijntassen zijn een zeer praktische en stijlvolle manier om uw wijnflessen in te verpakken. De papieren wijntassen van DaklaPack komen in verschillende stijlen, kleuren en maten; er is dus altijd een wijntas die aansluit op uw smaak en budget. Bekijk dan snel ons onderstaande assortiment.

 

Waarom en wanneer een wijntas van papier?

Een wijntas van papier is een uitstekende manier om uw wijnflessen mee te beschermen wanneer u deze als geschenk geeft. Deze tassen zijn namelijk dun maar wel stevig, waardoor uw wijnflessen veilig zullen arriveren op hun bestemming. Papieren wijntassen zijn veelzijdige en duurzame verpakkingsoplossingen die in verschillende sectoren worden gebruikt. In de wijn- en drankenindustrie dienen ze vaak als cadeauverpakkingen voor flessen wijn, champagne of sterke drank, waardoor ze een stijlvolle en milieubewuste presentatie bieden. In de horeca worden papieren wijntassen gebruikt voor het serveren van speciale wijnflessen of het aanbieden van meeneemmaaltijden en dranken aan klanten. Ook in de detailhandel worden ze ingezet voor het verpakken van flessen en geschenken, waarbij ze bijdragen aan merkpromotie en klanttevredenheid. Daarnaast worden papieren wijntassen gebruikt in de evenementen- en relatiegeschenkenindustrie voor het geven van premium geschenken aan klanten en partners. 

 

De voordelen van papieren wijntassen

Papieren wijntassen bieden tal van voordelen. Zo zorgt het stevige materiaal ervoor dat de flessen veilig vervoerd kunnen worden en dat ze minder kans hebben om te breken. Daarnaast zorgt het dunne materiaal ervoor dat de tas gemakkelijk meegedragen kan worden, wat ideaal is voor onderweg. Bovendien is het materiaal milieuvriendelijk, wat betekent dat u minder impact op het milieu hebt als u deze tassen gebruikt in plaats van plastic of kunststof wijntassen.

 

Duurzame wijnflestassen

Wanneer u op zoek bent naar een duurzame manier om wijnflessen te vervoeren en verpakken,  zijn onze papieren wijntassens precies wat u zoekt. Ze zijn namelijk gemaakt van hernieuwbare materialen, waardoor ze minder belastend voor het milieu zijn.

 

Papieren wijntassen bedrukken

Papieren wijntassen zijn niet alleen praktisch en duurzaam, maar kunnen ook worden bedrukt met uw bedrijfslogo of eigen ontwerp. Bedrukte papieren wijntassen zijn een perfecte manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten of relaties. Wanneer mensen uw bedrijfsnaam op een papieren wijntas zien, zullen ze automatisch associëren met jullie kwaliteit en professionaliteit.

 

Koop uw papieren wijntassen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar een mooie en stijlvolle manier om uw wijnflessen te verpakken? Dan bieden de papieren wijntassen van DaklaPack de perfecte oplossing! U bestelt onze wijntassen eenvoudig online en kunt deze volledig naar wens laten bedrukken.

Papieren wijntassen zijn onderdeel van ons verpakking assortiment onder de categorie wijntassen. Is een papieren wijntas echter toch niet wat u zoekt? Dan bieden we de originele jute wijntassen! Daarnaast hebben we een mooie collectie aan draagtassen die wellicht ook kunnen dienen voor het verpakken van uw wijnfles. Zo hebben we papieren draagtassennon-woven draagtassenkatoenen draagtassen en plastic draagtassen

Wilt u een gepersonaliseerde bestelling plaatsen of kunnen we u verder nog ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.