Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (3)

Kleur

-

 • Zilver
  (3)

Formaat

-

 • 50 mm x 90 mm x 305 mm
  (1)
 • 75 mm x 130 mm x 375 mm
  (1)
 • 80 mm x 255 mm
  (1)

Materiaal

-

 • PET/ALU/LDPE
  (3)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (3)

Dikte

-

 • 120 mu
  (2)
 • 125 mu
  (1)

Inhoud

-

 • 250 ml
  (1)
 • 500 ml
  (1)
 • 1000 ml
  (1)

Ventiel

-

 • Zonder Ventiel
  (3)

Aluminium

(3)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u op zoek naar een representatieve en betrouwbare verpakking voor zowel food- als non-food producten? De aluminium zijvouwzakken van DaklaPack zijn vervaardigd uit een hoogwaardig aluminium dat uw producten beschermd tegen zuurstof, vocht en UV-straling. Hiermee is de verpakking zeer geschikt voor het verpakken van producten waarvan de verpakking aan specifieke eisen moet voldoen. Maar ook bepaalde farmaceutische middelen kunnen veilig verpakt worden in de zijvouwzak van aluminium. Als enige in zijn soort, is de aluminium zijvouwzak hersluitbaar door middel van een gripsluiting. Daarnaast kan de verpakking gesealed worden met een sealapparaat.

 

Grote aluminium zijvouwzakken van DaklaPack

De grote aluminium zijvouwzakken zijn door het formaat zeer geschikt als bulkverpakking. De zijvouw geeft extra diepte aan de verpakking, waardoor er veel volume ontstaat. In het assortiment van DaklaPack vindt u een standaard formaat van 30 liter (379 mm x 847 mm). 

Bent u op zoek naar een afwijkend formaat? Neem dan contact op met de verpakkingsspecialisten. Dan nemen zij graag de mogelijkheden van een custom made order met u door.

 

Bedrukte aluminium zijvouwzakken

Om extra veel indruk te maken, kunt u ervoor kiezen om uw aluminium zijvouwzakken te laten bedrukken. Denk hierbij aan uw eigen logo, een productnaam, instructies of een ingrediëntenlijst. Maar ook afwijkende formaten kunt u gemakkelijk bij DaklaPack bestellen. Wilt u meer weten? Op onze Tailor Made pagina vindt u allerlei reeds geproduceerde custom verpakkingen van onze klanten. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Andere soorten zijvouwzakken met aluminium

Naast de zijvouwzakken van 100% aluminium, vindt u bij DaklaPack ook zijvouwzakken die deels uit aluminium bestaan. Zo zijn er gekleurde zijvouwzakken en kraftpapieren zijvouwzakken met een aluminium binnenlaag. Door deze laag zijn ook deze zakken voorzien van sterke barrière-eigenschappen.
 

Duurzame Aluminium Zijvouwzakken

Onze aluminium zijvouwzakken bij DaklaPack combineren functionaliteit met milieuvriendelijkheid. Gemaakt van hoogwaardig aluminium bieden deze zijvouwzakken een uitstekende bescherming tegen zuurstof, vocht, en UV-straling, wat deze verpakking ideaal maakt voor het verpakken van producten die aan strikte eisen moeten voldoen. Daarnaast zijn deze zijvouwzakken volledig recyclebaar, waardoor ze bijdragen aan een duurzamere bedrijfsvoering. Door te kiezen voor aluminium zijvouwzakken maakt u niet alleen een slimme keuze voor productbescherming, maar ook voor het verminderen van de milieu-impact van uw verpakkingsmaterialen.
 

Zijvouwzakken van aluminium bestellen bij DaklaPack

Al uw aluminium zijvouwzakken en andere gelamineerde verpakkingen bestelt u gemakkelijk en eenvoudig online bij DaklaPack. De verpakkingen in ons assortiment zijn in diverse soorten en maten uit voorraad leverbaar. Als u vandaag besteld, ontvangt u uw order al binnen 1 á 2 werkdagen.

Naast aluminium zijvouwzakken kunt u ook bij DaklaPack terecht voor kraftpapieren zijvouwzakken en gekleurde zijvouwzakken.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste gelamineerde zijvouwzakken!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.