Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (3)

Kleur

-

 • Bruin
  (3)

Formaat

-

 • 50 mm x 90 mm x 305 mm
  (1)
 • 75 mm x 130 mm x 375 mm
  (1)
 • 80 mm x 255 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Papier/PE
  (3)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (3)

Dikte

-

 • 150 mu
  (1)

Inhoud

-

 • 250 ml
  (1)
 • 500 ml
  (1)
 • 1000 ml
  (1)

Ventiel

-

 • Zonder Ventiel
  (3)

Kraft

(3)
Aantal artikelen per pagina:
De zijvouwzakken van DaklaPack zijn van hoge kwaliteit en houden uw producten lang vers, droog en koel. De kraftpapieren buitenkant geeft de zak zijn unieke uitstraling, terwijl de aluminium binnenzijde zorgt voor een sterke barrière tegen invloeden van buitenaf. U kunt de kraftpapieren zijvouwzak eenvoudig online uit voorraad bestellen bij DaklaPack. Hierbij kunt u kiezen uit diverse formaten en een variant met en zonder ventiel.

 

Zijvouwzakken van kraftpapier in diverse formaten

De zijvouwzak van DaklaPack is uit voorraad leverbaar in diverse formaten. Ook de kraftpapieren zijvouwzak kunt u in grote en kleine maten online bestellen. In het assortiment kunt u kiezen uit de volgende maten:

 • 250 ml (80 mm x 270 mm)
 • 250 ml (80 mm x 255 mm)
 • 500 ml (100 mm x 310 mm)
 • 500 ml (90 mm x 305 mm)
 • 1.000 ml (130 mm x 375 mm)
 • 1.000 ml (130 mm x 380 mm)

Bent u op zoek naar een ander formaat? Neemt u dan contact op met de verpakkingsspecialisten van DaklaPack. Zij adviseren u graag. Zo kunt u uw zijvouwzakken op maat bestellen.

 

Kraftpapieren zijvouwzak met ventiel

Speciaal voor het verpakken van koffiebonen, biedt DaklaPack de zijvouwzak met ventiel aan. Dit ventiel zorgt ervoor dat opbouwende druk in de zak voorkomen wordt, waardoor de inhoud vers en droog blijft. Door de vorm met zijvouwen is deze handig te vullen en stapelen. Daarnaast kan de zak goed geseald worden. Zo blijven koffiebonen zo lang mogelijk vers en aromatisch. 

 

Kraft zijvouwzakken met een gepersonaliseerde opdruk

Als u uw eigen producten op een representatieve manier wilt tonen aan uw klanten, is de opdruk van uw verpakking van belang. Daarom kunt u bij DaklaPack uw bestellingen Tailor Made laten maken door onze specialisten. Hierin kunt u zelf kiezen of u uw logo, een specifieke kleur of een design en zelfs instructies of ingrediënten op de zakken wilt laten drukken. 

 

Al uw producten net verpakt in een verpakking van DaklaPack

De zijvouwzakken van kraftpapier zijn uitermate geschikt voor het verpakken en presenteren van zowel food- als non-food producten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld muesli, granola, rijst, meel, dierenvoeding, en (sport) supplementen. De zakken zijn niet hersluitbaar, maar zijn wel voorzien van een handige sealstrip waarmee u, met behulp van een sealapparaat, de zakken luchtdicht kunt afsluiten.

 

Het duurzame karakter van kraftpapieren zijvouwzakken

Onze zijvouwzakken met een kraftpapieren buitenlaag hebben niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar dragen ook bij aan een duurzamere bedrijfsvoering. De kraftpapieren buitenlaag, naast zijn visuele aantrekkingskracht, is biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Deze eigenschappen maken de zijvouwzakken met kraftpapier een bewuste keuze voor bedrijven die streven naar duurzaamheid. De natuurlijke uitstraling van de kraftpapieren zijvouwzakken gaat hand in hand met hun ecologische voordelen. De kraftpapieren buitenlaag is volledig biologisch afbreekbaar, wat betekent dat deze zakken na gebruik op een milieuvriendelijke manier kunnen worden afgebroken, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.

Daarnaast blijven de kraftpapieren zijvouwzakken, net als onze standaardversie, voorzien van een aluminium binnenlaag. Deze binnenlaag biedt niet alleen bescherming tegen vocht en andere externe invloeden, maar maakt de zakken ook geschikt voor het verpakken van een breed scala aan producten, zowel voedsel- als non-foodartikelen. Door te kiezen voor onze kraftpapieren zijvouwzakken maakt u niet alleen een esthetisch verantwoorde keuze, maar draagt u ook bij aan een meer duurzame en milieuvriendelijke bedrijfspraktijk. Samen streven we naar een verpakkingsoplossing die niet alleen functioneel is, maar ook in lijn is met de groeiende vraag naar ecologische verantwoordelijkheid.

 

Kraftpapieren zijvouwzakken bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar geschikte kraft zijvouwzakken? Dan vindt u geheid het juiste formaat bij DaklaPack. De zakken zijn zowel met als zonder luchtventiel uit voorraad verkrijgbaar. Heeft u vragen of wilt u van onze verpakkingsspecialisten advies op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Naast kraft zijvouwzakken kunt u ook bij DaklaPack terecht voor gekleurde zijvouwzakken en aluminium zijvouwzakken.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste gelamineerde zijvouwzakken!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.