Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for recycling (plastic)
  (8)

Recycled

-

 • Nee
  (4)

Kleur

-

 • Grijs
  (4)
 • Wit
  (4)

Formaat

-

 • 94 mm x 142 mm
  (2)
 • 104 mm x 172 mm
  (2)
 • 139 mm x 232 mm
  (2)
 • 164 mm x 277 mm
  (2)

Materiaal

-

 • LDPE70/whiteEVOH/LDPE70
  (8)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (5)

Dikte

-

 • 140 mu
  (7)

Sluiting

-

 • Hersluitbare rits
  (6)

Inhoud

-

 • 275 ml
  (2)
 • 625 ml
  (2)
 • 1500 ml
  (2)
 • 2700 ml
  (2)

Ventiel

-

 • Zonder Ventiel
  (5)

Colour

(8)
Aantal artikelen per pagina:
Heeft u een representatieve, maar tegelijkertijd ook stevige boxpouch nodig om uw producten in te verpakken? Zoekt u dan niet verder, want de box pouches van DaklaPack zijn exact wat u nodig heeft. Deze stevige stazakken met vierkante bodem kunnen gebruikt worden om zowel food- als non-food producten in te verpakken. De vierkante bodem zorgt voor meer opbergruimte dan u zult vinden in de originele ronde stazakken. Daarnaast kunnen de box pouches strakker opgestalt worden op stellages in o.a. winkels. Bij DaklaPack bestelt u de gekleurde box pouches eenvoudig en snel uit voorraad! De box pouches van DaklaPack zijn al vanaf 100 stuks te bestellen.

 

Gekleurde box pouches in diverse formaten

Bij DaklaPack koopt u verpakkingsmateriaal van hoogwaardige kwaliteit. Ook de gekleurde box pouches zijn stevig en hebben een representatieve uitstraling. Zo kunt u al uw producten verpakken in een aantrekkelijke, kleurrijke verpakking. De gekleurde box pouches zijn uit voorraad leverbaar in de volgende formaten:

 • 625 ml (120 mm x 220 mm)
 • 1.500 ml (155 mm x 280 mm)
 • 2.700 ml (180 mm x 325 mm)

Bestelt u de box pouch liever in een ander formaat? Neem dan gerust contact met ons op. Bij DaklaPack vraagt u gemakkelijk een afwijkend formaat aan.

 

Gekleurde verpakkingen met een persoonlijke bedrukking

Maak direct een goede indruk op uw klanten en val op met uw verpakkingen door gebruik te maken van een gepersonaliseerde box pouch. Alle gekleurde box pouches van DaklaPack hebben de mogelijkheid om bedrukt te worden met uw eigen logo, een afwijkende kleur of speciale bedrukking en instructies. Wenst u een gepersonaliseerde gekleurde box pouch? Neemt u dan contact op met onze verpakkingsspecialisten. Of neem een kijkje op de tailor made pagina voor meer informatie en inspiratie.

 

Gekleurde box pouches met ventiel

Alle gekleurde box pouches in het assortiment van DaklaPack zijn verkrijgbaar met en zonder ventiel. Dit ventiel is specifiek bedoeld om te voorkomen dat uw verpakking zich vult met opbouwende gassen. De box pouch met ventiel is uitermate geschikt voor het verpakken van o.a. koffiebonen.

 

Gekleurde box pouches van hoge kwaliteit

De gekleurde stazakken met vierkante bodem zijn vervaardigd uit 100% PE met een additionele barrière. Dit type materiaal wordt ook wel mono-materiaal genoemd. Dit maakt dat de box pouches (na het uitknippen van het eventuele ventiel) 100% recyclebaar. Alle grondstoffen kunnen voor nieuwe doeleinden gebruikt worden. 

De box pouches bevatten een sterke barrière tegen vocht en zuurstof. Hierdoor kan de houdbaarheid van de producten binnen in de zakken gegarandeerd worden.

 

Handige gripsluiting op uw box pouch

De gekleurde box pouches van DaklaPack zijn uitgerust met een handige gripsluiting. Hiermee kunnen de zakken meerdere malen geopend en gesloten worden. Naast de gripsluiting is er ook een sealstrip aanwezig. Hiermee kunt u de zak luchtdicht sealen. Met de ingebouwde tear off strip kan de zak vervolgens gecontroleerd geopend worden. 

 

Duurzaamheid in kleur

Onze gekleurde box pouches bij DaklaPack zijn mooie verpakkingen die erg stevig zijn en dragen bij aan een duurzame bedrijfsvoering. Deze pouches zijn vervaardigd uit hoogwaardig 100% PE (polyethyleen) met een aanvullende barrière, waardoor ze als mono-materiaal kunnen worden beschouwd. Dit betekent dat, na het eventueel verwijderen van het ventiel, de pouches 100% recyclebaar zijn. Alle grondstoffen kunnen opnieuw worden gebruikt, wat bijdraagt aan een circulaire economie en het verminderen van de afvalstroom.

Deze handige stazakken met een vierkante bodem bieden niet alleen een opvallende presentatie, maar zijn ook milieubewust. Ze zijn geschikt voor voedsel- en non-foodproducten en presenteren een milieuvriendelijke keuze. Met formaten van 625 ml tot 2.700 ml bieden ze niet de ruimte om verschillende producten te verpakken, maar besparen ook ruimte in de opstelling van winkels, dankzij hun vierkante bodem.

 

Gekleurde box pouches bestellen bij DaklaPack

Bestel vandaag nog uw gekleurde box pouches uit het assortiment van DaklaPack, dan ontvangt u uw order binnen twee werkdagen. Al het verpakkingsmateriaal is eenvoudig en snel online te bestellen. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag advies over het juiste type of formaat? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze verpakkingsspecialisten geven u vrijblijvend advies.

Naast gekleurde box pouches kunt u ook bij DaklaPack terecht voor kraftpapieren box pouches en aluminium box pouches.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste gelamineerde verpakkingen!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.