Naar Tailor Made

Gelamineerde verpakkingen

Als het op gelamineerde verpakkingen aankomt bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. Van stazakken tot boxpouches en van vlakke zakken tot een speciale wijnpouche. De gelamineerde verpakkingen van DaklaPack zijn van zeer hoge kwaliteit en voldoen daarmee aan al uw speciale eisen. Bovendien leveren we niet alleen gelamineerde verpakkingen direct uit voorraad, maar ook tailor made gelamineerde verpakkingen. Dit zijn op maat gemaakte gelamineerde verpakkingen speciaal bedoeld voor uw product. Dus ook wanneer u verpakkingsmateriaal zoekt voor een product dat niet aan de alledaagse maten voldoet, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Diverse soorten gelamineerde verpakkingen

Wij van DaklaPack bieden een breed scala aan soorten gelamineerde verpakkingen. Deze zijn immers in vele verschillende varianten te verkrijgen. Gelamineerde verpakkingen zijn met name geschikt voor producten waarbij het nauw komt als het gaat over de vereisten voor bewaring en gebruik. Deze verpakkingen zijn dan ook gemaakt van hoogwaardige materialen met uitstekende barrière-eigenschappen, die de inhoud op de juiste wijze beschermen.

De techniek die we lamineren noemen kan op verschillende materialen worden toegepast. Zodoende kunt u bij ons gelamineerde verpakkingen bestellen van onder meer plastic, papier en aluminium. Daarbij onderscheiden we bijvoorbeeld recyclebare stazakken, composteerbare gelamineerde verpakkingen, aluminiumvrije verpakkingen, zakken zonder sluiting, koffiepouches, vlakke en zijvouwzakken en wijnpouches.
 

Wat kunt u verpakken met gelamineerde verpakkingen?

U kunt gelamineerde verpakkingen voor diverse soorten producten gebruiken. Dit kan variëren van voedings- en levensmiddelen tot medicijnen. Bovendien zijn er speciale verpakkingen om vloeistoffen in te bewaren. Deze beschikken dan over een zogeheten ‘spout’, waarmee de betreffende vloeistof uitgeschonken kan worden. Op deze manier is het bijvoorbeeld ook mogelijk om wijn in een gelamineerde verpakking te bewaren.
 

De voordelen van gelamineerde verpakkingen

Het gebruik van gelamineerde verpakkingen biedt vele voordelen. Allereerst zijn er volledig composteerbare en recyclebare verpakkingen te verkrijgen, waarmee u de natuur dus een dienst bewijst. Maar ook voor de kwaliteit van uw producten zijn gelamineerde verpakkingen een uitkomst. Deze zakken zijn namelijk oerdegelijk, waardoor de kans dat ze ooit zullen scheuren vrijwel nul is. Daarnaast zijn ze bestendig tegen iedere invloed van buitenaf. Bovendien kunnen deze verpakkingen onbeperkt geopend en gesloten worden, zonder dat de sluiting zijn werking verliest.
 

Plaats uw bestelling bij DaklaPack

Wilt u ook gelamineerde verpakkingen gaan gebruiken? Neem een kijkje in deze webshop en neem kennis van de vele mogelijkheden en oplossingen die wij te bieden hebben. Uw bestelling plaatst u meteen via de webshop. In veel gevallen wordt uw bestelling dan dezelfde dag nog verzonden! Zo kunt u snel beschikken over uw gelamineerde verpakkingen.

U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0320-277 900 of het emailadres info@daklapack.nl. Graag helpen wij u met zoektocht naar de juiste verpakking voor u!