Naar Tailor Made

Gelamineerde verpakkingen

Als het op gelamineerde verpakkingen aankomt bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. Van stazakken tot boxpouches en van vlakke zakken tot een speciale wijnpouches. De gelamineerde verpakkingen van DaklaPack zijn van zeer hoge kwaliteit en voldoen daarmee aan al uw speciale wensen. Bovendien leveren we niet alleen gelamineerde verpakkingen direct uit voorraad, maar ook tailor made gelamineerde verpakkingen. Dit zijn op maat gemaakte flexibele verpakkingen speciaal bedoeld voor uw product. Dus ook wanneer u verpakkingsmateriaal zoekt voor een product dat niet aan de alledaagse maten of ontwerpen voldoet, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wanneer kiezen voor een gelamineerde verpakking?

Wij van DaklaPack bieden een breed scala aan soorten gelamineerde verpakkingen. Deze zijn immers in vele verschillende varianten te verkrijgen. Gelamineerde verpakkingen zijn met name geschikt voor producten waarbij het nauw komt als het gaat over de vereisten voor bewaring en gebruik. De gelamineerde verpakkingen van DaklaPack zijn daarom ook gemaakt van hoogwaardige materialen met uitstekende barrière-eigenschappen. Dit zijn flexibele verpakkingen en daardoor ideaal om uw producten op de juiste wijze te beschermen.
 

De diverse gelamineerde verpakkingen van DaklaPack

De techniek die we lamineren noemen kan op verschillende materialen worden toegepast. Zodoende kunt u bij ons gelamineerde verpakkingen bestellen van onder meer plastic, papier en aluminium. Daarbij onderscheiden we bijvoorbeeld recyclebare stazakken, composteerbare gelamineerde verpakkingen, aluminiumvrije verpakkingen, zakken zonder sluiting, koffiepouches, vlakke en zijvouwzakken en wijnpouches. Dit zijn allemaal flexibele verpakkingen, die ideaal zijn voor het verpakken van een breed scala producten. 
 

Wat kunt u verpakken met gelamineerde verpakkingen?

U kunt gelamineerde verpakkingen voor diverse soorten producten gebruiken. Dit kan variëren van voedings- en levensmiddelen tot medicijnen. Bovendien zijn er speciale vloeistofgeschikte verpakkingen om uw vloeibare producten in te bewaren. Deze beschikken dan over een zogeheten ‘spout’, waarmee de betreffende vloeistof uitgeschonken kan worden. Op deze manier is het bijvoorbeeld ook mogelijk om wijn in een gelamineerde verpakking te bewaren.
 

De voordelen van gelamineerde verpakkingen

Het gebruik van deze flexibele verpakkingen biedt vele voordelen. Allereerst zijn er volledig composteerbare en recyclebare verpakkingen te verkrijgen, waarmee u de natuur een dienst bewijst. Maar ook voor de kwaliteit van uw producten zijn gelamineerde verpakkingen een uitkomst. Deze zakken zijn namelijk erg sterk, waardoor de kans dat ze ooit zullen scheuren vrijwel nul is. Daarnaast zijn ze bestendig tegen iedere invloed van buitenaf. Bovendien kunnen deze verpakkingen onbeperkt geopend en gesloten worden, zonder dat de sluiting zijn werking verliest.
 

Ontdek alle gelamineerde verpakkingen van DaklaPack

De gelamineerde verpakkingen komen in veel verschillende uitvoeringen, zodat ze aan al uw specifieke behoefte en wensen kunnen voldoen. Zo zijn deze verpakkingsoplossingen verkrijgbaar in diverse materialen en configuraties, waaronder plastic, papier en aluminium. Of u nu op zoek bent naar recyclebare stazakken, flexibele verpakkingen, composteerbare gelamineerde verpakkingen, aluminiumvrije opties, zakken zonder sluiting, koffiepouches, zijvouwzakken of zelfs wijnpouches, bij DaklaPack vindt u de perfecte verpakkingsoplossing voor uw product. 

Neem contact met ons op en ontdek alle verschillende mogelijkheden en eigenschappen van onze gelamineerde verpakkingen. Schaf uw nieuwe flexibele verpakking aan en ontdek hoe deze bijdragen aan de bescherming en presentatie van uw producten.
 

Een gelamineerde verpakking op maat

De tailor made service van DaklaPack biedt talloze opties aan onze gelamineerde verpakkingen. Wij geloven dat uw product uniek is en wanneer u specifieke wensen en eisen heeft aan uw nieuwe verpakkingsoplossing, een tailor made service dé uitkomst is. Ontdek hoe onze deskundige teams samen met u werken om verpakkingen te creëren die niet alleen functioneel zijn maar ook in lijn liggen met uw merkidentiteit. Of u nu op zoek bent naar specifieke afmetingen, kleuren of bedrukkingsopties, onze tailor-made gelamineerde verpakkingen zullen aan al uw eisen voldoen.
 

De veelzijdige toepassingen van gelamineerde verpakkingen

Op zoek naar de ideale verpakking voor voedingsmiddelen, cosmetische producten, farmaceutische producten of industriële goederen? Dan zijn gelamineerde verpakkingen het antwoord op uw vraag. Onze flexibele verpakkingen bieden voortreffelijke bescherming en behoud van de kwaliteit van uw producten. Ontdek hoe onze gelamineerde verpakkingen voldoen aan de hoogste normen voor bewaring en bescherming, ongeacht welk product u verkoopt of wilt opslaan. Leer wat de diverse toepassingsmogelijkheden van onze gelamineerde verpakkingen zijn en hoe ze kunnen bijdragen aan het succes van uw bedrijf.

 

Plaats uw bestelling bij DaklaPack

Wilt u ook gelamineerde verpakkingen gaan gebruiken? Neem een kijkje in deze webshop en neem kennis van de vele mogelijkheden en flexibele verpakkingen die wij te bieden hebben. Uw bestelling plaatst u meteen via de webshop. In veel gevallen wordt uw bestelling dan dezelfde dag nog verzonden! Zo kunt u snel beschikken over uw nieuwe gelamineerde verpakkingen.

U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0320-277 900 of het emailadres info@daklapack.nl. Graag helpen wij u met de zoektocht naar de ideale verpakkingsoplossing voor u en uw product!