Boxpouches

Bent u op zoek naar een stazak met een nette vierkante bodem? Deze variant van de stazak is in staat om langdurig en stevig rechtop te staan en is gemakkelijk op te bergen zonder verspilling van ruimte. Daarnaast kan de stazak door de vierkante bodem meer inhoud kwijt dan de ronde versie van de stazak. U vindt diverse soorten en formaten box pouches in het assortiment van DaklaPack. Of u nu een standaard variant wilt bestellen uit voorraad of uw box pouch wilt laten bedrukken met een eigen logo, (product)informatie of een mooi design: u bestelt het eenvoudig online uit het assortiment van DaklaPack!

 

Box pouches kraft

De box pouches van kraftpapier zijn zeer geschikt voor het verpakken van (droge) food en non-food producten. Door de zuurstofbarrière blijven voedingsmiddelen langdurig houdbaar en droog. De vierkante stazakken hebben een natuurlijke uitstraling en zijn eenvoudig te vullen en sealen. Door de inkepingen aan beiden zijden is de seal ook gemakkelijk te openen. De zakken zijn met en zonder ventiel verkrijgbaar uit voorraad. Met ventiel is deze zak ook geschikt voor het verpakken van bijvoorbeeld koffiebonen.

 

Gekleurde box pouches

Als u op zoek bent naar een kleurrijke box pouch, dan hoeft u ook niet verder te zoeken. Bij DaklaPack vindt u deze namelijk in grote variatie. De box pouches zijn uit vooraad leverbaar in diverse kleuren, maar u kunt ze ook in een custom kleur bestellen. Denk hierbij aan een bepaalde stijlkleur van een merk of de kleur(en) uit uw bedrijfslogo. Zo maakt u de box pouch extra opvallend en herkenbaar. Alle gekleurde box pouches zijn vervaardigd uit 100% polyetheen met een additionele barrière. Dit staat ook wel bekend als mono-materiaal. Hierdoor is de verpakking na gebruik 100% recyclebaar. De gekleurde box pouches zijn voorzien van een handige gripsluiting en sealstrip die met een sealapparaat gesloten kan worden. Er zijn diverse formaten uit voorraad leverbaar.

 

Aluminium box pouches

In tegenstelling tot de papieren variant, is de aluminium box pouch beter bestand tegen vocht. Hierdoor is deze nog geschikter voor het verpakken van voedingsmiddelen. De aluminium box pouch is voorzien van een sterke barrière tegen zuurstof en waterdamp. Daarnaast is de vierkante stazak voorzien van een frontzip waardoor deze hersluitbaar is. Het matte zilver geeft de zak een eigentijdse en chique uitstraling die inzetbaar is voor een breed scala aan bedrijven.

 

Box pouches met ventiel

Alle box pouches van DaklaPack zijn verkrijgbaar met en zonder ventiel. Het ventiel zorgt ervoor dat opgebouwde gassen de box pouch gemakkelijk kan verlaten. Zo verlengt u de houdbaarheid van de verpakte producten.

 

Diverse stazakken bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar geschikte box pouches? Dan kunt u terecht in het uitgebreide assortiment van DaklaPack. Hierin vindt u namelijk allerlei soorten, kleuren en maten box pouches. Heeft u vragen over de box pouches of ontvangt u graag advies over de juiste variant? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze verpakkingsspecialisten geven u vrijblijvend advies.

Naast box pouches kunt u ook bij DaklaPack terecht voor stazakkenzijvouwzakkenflatbagsbags-in-boxkoffieverpakkingenvloeistof geschikte verpakkingen en sealing tools

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste gelamineerde verpakkingen!