Boxpouches

Bent u op zoek naar een stazak met een nette vierkante bodem? Deze variant van de stazak is in staat om langdurig en stevig rechtop te staan en is gemakkelijk op te bergen zonder verspilling van ruimte. Daarnaast kan de stazak door de vierkante bodem meer inhoud kwijt dan de ronde versie van de stazak. U vindt diverse soorten en formaten box pouches in het assortiment van DaklaPack. Of u nu een standaard variant wilt bestellen uit voorraad of uw box pouch wilt laten bedrukken met een eigen logo, (product)informatie of een mooi design: u bestelt het eenvoudig online uit het assortiment van DaklaPack!

 

Box pouches kraft

De box pouches van kraftpapier zijn zeer geschikt voor het verpakken van (droge) food en non-food producten. Door de zuurstofbarrière blijven voedingsmiddelen langdurig houdbaar en droog. De vierkante stazakken hebben een natuurlijke uitstraling en zijn eenvoudig te vullen en sealen. Door de inkepingen aan beiden zijden is de seal ook gemakkelijk te openen. De zakken zijn met en zonder ventiel verkrijgbaar uit voorraad. Met ventiel is deze zak ook geschikt voor het verpakken van bijvoorbeeld koffiebonen.
 

Gekleurde box pouches

Als u op zoek bent naar een kleurrijke box pouch, dan hoeft u ook niet verder te zoeken. Bij DaklaPack vindt u deze namelijk in grote variatie. De box pouches zijn uit vooraad leverbaar in diverse kleuren, maar u kunt ze ook in een custom kleur bestellen. Denk hierbij aan een bepaalde stijlkleur van een merk of de kleur(en) uit uw bedrijfslogo. Zo maakt u de box pouch extra opvallend en herkenbaar. Alle gekleurde box pouches zijn vervaardigd uit 100% polyetheen met een additionele barrière. Dit staat ook wel bekend als mono-materiaal. Hierdoor is de verpakking na gebruik 100% recyclebaar. De gekleurde box pouches zijn voorzien van een handige gripsluiting en sealstrip die met een sealapparaat gesloten kan worden. Er zijn diverse formaten uit voorraad leverbaar.
 

Aluminium box pouches

De aluminium box pouches van DaklaPack bieden een superieure bescherming tegen vocht en andere omgevingsfactoren, waardoor ze ideaal zijn voor het verpakken van voedingsmiddelen en andere producten die gevoelig zijn voor vocht. Onze stazakken hebben een sterke barrière die zuurstof en water buiten houdt, waardoor uw producten binnen in langer vers en van hoge kwaliteit blijven. Daarnaast beschikken deze box pouches over een handige frontzip-sluiting, waardoor ze hersluitbaar zijn en consumenten de verpakking gemakkelijk kunnen openen en sluiten. De aluminium box pouches hebben een matte zilveren buitenkant, wat ze een eigentijdse en chique uitstraling geeft. Hierdoor zijn deze pouches geschikt voor veel verschillende bedrijven die op zoek zijn naar een verpakkingsoplossing.
 

Box pouches met ventiel

Alle box pouches van DaklaPack zijn verkrijgbaar in varianten met en zonder ventiel. Het ingebouwde ventiel in deze stazakken biedt een slimme oplossing voor producten die gassen kunnen opbouwen, zoals koffiebonen. Het ventiel maakt het mogelijk dat opgebouwde gassen gemakkelijk kunnen ontsnappen, waardoor de verpakking niet opbolt en de houdbaarheid van de verpakte producten wordt verlengd. Of u nu kiest voor een box pouch met ventiel voor versgemalen koffie of andere gassen-gevoelige producten, u kunt erop vertrouwen dat uw producten hun smaak en kwaliteit behouden dankzij deze handige functie. Met de keuze tussen ventiel en niet-ventiel box pouches kunt u uw verpakking precies aanpassen aan de behoeften van uw product.
 

In welke branches zijn box pouches nuttig?

Box pouches van DaklaPack zijn veelzijdige verpakkingsoplossingen die van pas komen in verschillende branches. Ze bieden niet alleen praktische voordelen, maar ook een professionele uitstraling. Of u nu actief bent in de voedingsmiddelenindustrie, cosmetica, retail, of een andere sector, box pouches kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw product. Hierdoor zijn ze ideaal voor het verpakken van veel verschillende producten zoals snacks, koffie, cosmetische producten en nog veel meer. 

 

Box pouches op maat

Bij DaklaPack begrijpen we dat elk bedrijf unieke vereisten heeft voor hun verpakkingen. Daarom bieden we voor onze box pouches ook een tailor made service. Hiermee kunnen bedrijven onze stazakken volledig aanpassen aan hun specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om het toevoegen van een eigen logo, het kiezen van aangepaste kleuren, het selecteren van een alternatief formaat, of het bedrukken met speciale ontwerpen, onze maatwerkopties stellen u in staat om box pouches te creëren die perfect passen bij uw merk en product.

 

Duurzaamheid van de Box Pouches van DaklaPack

Bij DaklaPack hechten we grote waarde aan duurzaamheid, en onze Box Pouches vormen hierop geen uitzondering. Deze stazakken met een vierkante bodem bieden niet alleen een praktische en efficiënte verpakkingsoplossing, maar zijn ook ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid. Onze Box Pouches worden vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, waarbij we streven naar duurzame keuzes in elke fase van het productieproces. Het gebruik van polyethyleen (PE) als basismateriaal maakt de pouches recyclebaar, waardoor we bijdragen aan het verminderen van de impact op het milieu. Door te kiezen voor onze duurzame Box Pouches maakt u niet alleen een bewuste keuze voor uw bedrijf, maar draagt u ook bij aan een meer circulaire en milieuvriendelijke toekomst. 

 

Diverse stazakken bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar geschikte box pouches? Dan kunt u terecht in het uitgebreide assortiment van DaklaPack. Hierin vindt u namelijk allerlei soorten, kleuren en maten box pouches. Heeft u vragen over de box pouches of ontvangt u graag advies over de juiste variant? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze verpakkingsspecialisten geven u vrijblijvend advies.

Naast box pouches kunt u ook bij DaklaPack terecht voor stazakkenzijvouwzakkenflatbagsbags-in-boxkoffieverpakkingenvloeistof geschikte verpakkingen en sealing tools

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste gelamineerde verpakkingen!