Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (1)

Kleur

-

 • Grijs
  (1)
 • Rood
  (2)
 • Wit
  (1)

Formaat

-

 • 1000 mm
  (1)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (1)

Sealers

(3)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u op zoek naar een krachtige sealer om uw gelamineerde verpakkingen lucht- en vochtdicht mee te kunnen afsluiten? De sealing tools van DaklaPack helpen u met het dichten van al uw verpakkingen. Of u nu op zoek bent naar een handzaam hand sealapparaat of een groot sealapparaat voor op tafel: bij DaklaPack bent u aan het juiste adres. Bestel onze handige sealers eenvoudig online en ontvang uw sealing tools binnen slechts één tot twee dagen. DaklaPack staat altijd klaar om u te assisteren bij al uw verpakkingsbehoeften.

 

De voordelen van sealen

Het dichtsealen van verpakkingen biedt diverse grote voordelen. Ten eerste is de inhoud van de verpakking na het sealen beschermd tegen weersinvloeden, zoals regen. De verpakking is namelijk lucht- en waterdicht afgesloten door het versmelten van de open zijden van de gelamineerde verpakking. Daarnaast is een dicht gesealde verpakking vaak lichter in gewicht dan een verpakking met een sluiting zoals een gripsluiting, rits of ander mechanisme. Dit kan leiden tot kostenbesparingen bij het verzenden van uw producten.

Daarentegen is een nadeel van het dichtsealen van verpakkingen, dat de verpakking na het openen niet meer herbruikbaar is. Om de verpakking te openen, moet deze open geknipt of gescheurd worden.
 

De sealing tools van DaklaPack

Sealing tools worden vaak in een professionele omgeving gebruikt. Daarom is het belangrijk dat de apparaten een lange levensduur hebben. Bij DaklaPack vindt u verschillende soorten sealing tools: 
 

De Daklasealer

De DaklaSealer is een groot sealapparaat met een 30 cm lange seal. Hiermee is deze sealing tool uitermate geschikt voor het sluiten van grote gelamineerde verpakkingen. De gebruiksvriendelijke magneetsealer is robuust en stevig, waardoor deze een lange levensduur heeft. Daarnaast hoeft u zelf niet al te veel op te letten tijdens het sealen. Het apparaat erkent zelf wanneer een verpakking voldoende is geseald en zal op dit moment zelf openen. Daarbij beschikt het apparaat over een veilig snijmes waarmee het overtollige verpakkingsmateriaal over de lengte van de seal afgesneden kan worden. De DaklaSealer is geschikt voor het sealen van PE-zakken.
 

De Handsealer

Naast de Daklasealer kunt u ook kiezen voor de Handsealer. Dit hand sealapparaat is minder robuust en hierdoor gemakkelijker met de hand te bedienen. Met een maximale sealbreedte van 30 cm is ook dit sealapparaat geschikt voor het afsluiten van grote gelamineerde verpakkingen. Maar ook kleine gelamineerde zakjes kunt u gemakkelijk sluiten met het hand sealapparaat. 
 

De DaklaPunch

Wilt u niet uw volledige gelamineerde verpakking dicht sealen met een sealer, maar wel op een stevige manier sluiten? Kies dan voor de DaklaPunch. Dit robuuste apparaat stanst een glad gestreken gat in harde kunststoffen, maar ook in papier of kaarten. Hierdoor is de tool veelzijdig in gebruik. U kunt de plaatsing van het gestanste gat zelf instellen. 
 

Veelzijdige toepassingen

Bij DaklaPack begrijpen we dat er diverse branches zijn waarbij verpakkingen en sealing tools goed van pas kunnen komen. Daarom hebben we onze sealing tools ontworpen om aan veel verschillende toepassingen te voldoen. Onze apparaten zijn niet beperkt tot slechts één type materiaal of verpakking. Hieronder laten we enkele voorbeelden zien waarbij onze sealing tools van toepassing kunnen zijn:
 

 1. Plastic zakken: De sealers van DaklaPack zijn perfect voor het sluiten van plastic zakken die gemaakt zijn van verschillende materialen en die diverse diktes hebben. Of het nu gaat om polyethyleen (PE), polypropyleen (PP) of andere kunststoffen, onze apparaten zijn altijd consistent en sealen uw plastic zakken op een betrouwbare manier.
 2. Folie verpakkingen: Voor bedrijven die werken met folieverpakkingen, zijn de sealers van DaklaPack een nauwkeurige oplossing om ervoor te zorgen dat uw producten veilig zijn beschermd tegen vocht en lucht. Dit is essentieel voor producten uit de voedselindustrie, cosmeticawereld en meer. 
 3. Kartonnen dozen: Onze sealing tools kunnen ook worden gebruikt om kartonnen dozen te verzegelen. Dit is handig voor het sluiten van dozen met producten uit verschillende bedrijfstakken, zoals elektronica, industriële goederen of kleding.
 4. Diverse materialen: Naast de genoemde materialen zijn onze sealing tools geschikt voor een verscheidenheid aan andere materialen, waaronder papier, aluminiumfolie, nylon, en meer. Ongeacht het materiaal van uw verpakking, onze sealers bieden een betrouwbare en efficiënte sealing.
 5. Verschillende verpakkingsformaten: Of u nu grote zakken of kleine zakjes, breden verpakkingen of smalle zakken moet sealen, onze apparaten zijn ontworpen om aan te passen aan verschillende verpakkingsformaten. Dit geeft u de flexibiliteit om uw producten op de gewenste manier te verpakken.
   

Met DaklaPack's veelzijdige sealing tools kunt u vertrouwen op consistente en hoogwaardige sealing, ongeacht het type materiaal of de grootte van uw verpakkingen. Deze veelzijdigheid biedt bedrijven de mogelijkheid om diverse producten op efficiënte wijze te verpakken en te beschermen. Hierdoor zijn de sealers van DaklaPack's een waardevolle investering voor verschillende bedrijfstakken en toepassingen.
 

Innovatieve technologieën

Ontdek de innovatieve technologieën achter DaklaPack's sealing tools. Onze apparaten zijn uitgerust met geavanceerde functies die zorgen voor nauwkeurige, consistente en efficiënte sealing. Hierdoor bent u er zeker van dat uw product goed gesealed is en er geen lucht of vocht in uw verpakking kan komen. Van geautomatiseerde detectie van de juiste sealtijd tot onderhoudskits voor uw apparaten, onze sealing tools zijn ontworpen om uw verpakkingsproces te versnellen en hiermee tijd en geld te besparen.
 

Duurzaamheid en kwaliteit

Onze sealing tools zijn geen uitzondering op ons streven naar duurzaamheid en kwaliteit in al onze producten. Wij vervaardigen onze apparaten volgens de hoogste normen en met duurzame materialen. Op deze manier gaat uw aankoop lang mee en kunt u vertrouwen op de werking van uw aangeschafte tools en verpakkingen. Wilt u meer weten over hoe onze sealing tools bijdragen aan de algehele kwaliteit en betrouwbaarheid van uw verpakkingsproces? Neem dan contact met ons op!

 

Duurzaamheid van vloeistofgeschikte verpakkingen 

Onze vloeistofgeschikte verpakkingen bij DaklaPack worden ontworpen met een focus op duurzaamheid, wat ze tot een milieuvriendelijke keuze maakt. Ten eerste spelen de gebruikte materialen een cruciale rol. We streven ernaar om milieuvriendelijke opties te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast zijn onze vloeistofverpakkingen ontworpen om herbruikbaar te zijn, waardoor ze passen in een circulaire economie waarin we streven naar het minimaliseren van afval en het maximaliseren van het gebruik van hulpbronnen.

De duurzaamheid van onze vloeistofgeschikte verpakkingen wordt verder versterkt door hun veelzijdigheid. Onze verpakkingen passen zich aan verschillende vloeistoffen aan en verminderen zo de behoefte aan specifieke, niet-duurzame verpakkingsmaterialen. Bovendien bieden we de mogelijkheid tot personalisatie, waardoor uw bedrijf een bewuste keuze kan maken voor duurzaamheid met de uitstraling van uw eigen merkidentiteit.

 

Sealing tools bestellen bij DaklaPack

Heeft u een hoogwaardige sealing tool nodig voor het afsluiten van uw gelamineerde verpakkingen? Dan vindt u gegarandeerd wat u zoekt in het assortiment van DaklaPack. De sealing tools zijn geschikt voor professioneel en individueel gebruik. 

Naast sealing tools kunt u ook bij DaklaPack terecht voor stazakkenbox poucheszijvouwzakkenflatbagsBag-in-Boxkoffieverpakkingen en vloeistofgeschikte verpakkingen

Heeft u vragen over de producten of ontvangt u graag advies bij het kiezen van de meest geschikte sealing tool? Neem dan gerust contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste sealer!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.