Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Not recyclable
  (1)

Kleur

-

 • Grijs
  (1)
 • Rood
  (2)
 • Wit
  (1)

Formaat

-

 • 1000 mm
  (1)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (1)

Sealers

(3)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u op zoek naar een krachtige sealer om uw gelamineerde verpakkingen lucht- en vochtdicht mee te kunnen afsluiten? De sealing tools van DaklaPack helpen u met het dichten van al uw verpakkingen. Of u nu op zoek bent naar een handzaam hand sealapparaat of een groot sealapparaat voor op tafel: bij DaklaPack bent u aan het juiste adres. Bestel de handige sealers gemakkelijk online uit het assortiment. Binnen een à twee dagen kunt u uw sealing tools al in gebruik nemen. DaklaPack staat voor u klaar voor al uw verpakkingsoplossingen.

 

De voordelen van sealen

Het dicht sealen van verpakkingen heeft enkele grote voordelen. Ten eerste is de inhoud van de verpakking na het sealen beschermd tegen weersinvloeden, zoals regen. De verpakking is namelijk lucht- en waterdicht gesloten door het versmelten van de open zijden van de gelamineerde verpakking. Daarnaast is een dicht gesealde verpakking vaak wat lichter in gewicht dan een verpakking met een gripsluiting, rits of ander type sluitingsmechanisme. Dit kan schelen in de verzendkosten van het opsturen van uw producten. 

Een nadeel van het dicht sealen van verpakkingen, is dat de verpakking na openen niet herbruikbaar is. Om de verpakking te openen, moet deze open geknipt of gescheurd worden.

 

De sealing tools van DaklaPack

Sealing tools worden vaak in een professionele omgeving gebruikt. Daarom is het belangrijk dat de apparaten een lange levensduur hebben. Bij DaklaPack vindt u verschillende soorten sealing tools. 

 

De Daklasealer

De DaklaSealer is een groot sealapparaat met een 30 cm lange seal. Hiermee is deze sealing tool uitermate geschikt voor het sluiten van grote gelamineerde verpakkingen. De gebruiksvriendelijke magneetsealer is robuust en stevig, waardoor deze een lange levensduur heeft. Daarnaast hoeft u zelf niet al te veel op te letten tijdens het sealen. Het apparaat erkent zelf wanneer een verpakking voldoende is geseald en zal op dit moment zelf openen. Daarbij beschikt het apparaat over een veilig snijmes waarmee het overtollige verpakkingsmateriaal over de lengte van de seal afgesneden kan worden. De DaklaSealer is geschikt voor het sealen van PE-zakken.

 

De Handsealer

Naast de Daklasealer kunt u ook kiezen voor de Handsealer. Dit hand sealapparaat is minder robuust en hierdoor gemakkelijker met de hand te bedienen. Met een maximale sealbreedte van 30 cm is ook dit sealapparaat geschikt voor het afsluiten van grote gelamineerde verpakkingen. Maar ook kleine gelamineerde zakjes kunt u gemakkelijk sluiten met de het hand sealapparaat. 

 

De DaklaPunch

Wilt u niet uw volledige gelamineerde verpakking dicht sealen met een sealer, maar wel op een stevige manier sluiten? Kies dan voor de DaklaPunch. Dit robuuste apparaat stanst een glad gestreken gat in harde kunststoffen, maar ook in papier of kaarten. Hierdoor is de tool veelzijdig in gebruik. U kunt de plaatsing van het gestanste gat zelf instellen. 

 

Sealing tools bestellen bij DaklaPack

Heeft u een hoogwaardige sealing tool nodig voor het afsluiten van uw gelamineerde verpakkingen? Dan vindt u gegarandeerd wat u zoekt in het assortiment van DaklaPack. De sealing tools zijn geschikt voor professioneel en individueel gebruik. 

Naast sealing tools kunt u ook bij DaklaPack terecht voor stazakkenbox poucheszijvouwzakkenflatbagsBag-in-Boxkoffieverpakkingen en vloeistofgeschikte verpakkingen


Heeft u vragen over de producten of ontvangt u graag advies bij het kiezen van de meest geschikte sealing tool? Neem dan gerust contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste sealer!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.