Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for recycling (paper)
  (3)

Kleur

-

 • Kraft
  (3)

Materiaal

-

 • Ongecoat Kraft papier
  (3)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (3)

Sluiting

-

 • Deksel
  (3)

Cilinderkokers Kraft

(3)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u op zoek naar recyclebare cilinderkokers van hoge kwaliteit? De kraftpapieren cilinderkokers van DaklaPack zijn uitermate geschikt voor het verpakken en/of verzenden van o.a. documenten, levensmiddelen en cosmetische producten. De kokers beschermen uw producten tegen invloeden van buitenaf. Wilt u meer weten over de kraftpapieren cilinderkokers? Bekijk dan het assortiment of neem contact op met onze verpakkingsspecialisten voor advies of meer informatie.

 

Duurzame kraftpapieren cilinderkokers

De cilinderkokers van DaklaPack zijn gemaakt van sterk, ongecoat kraftpapier. Dit zorgt ervoor dat de verpakking uw producten goed beschermt. Daarnaast kan de verpakking gerecycled worden, omdat deze geen coating bevat. De cilinderkoker is dan ook voorzien van het ‘Designed for recycling’ eco-label. Dit label wordt alleen gegeven aan producten die aan strenge (Europese en/of wereldwijde) recyclingsnormen voldoen. 

 

Recyclebare papieren cilinderkokers in diverse formaten

Bij DaklaPack vindt u kraftpapieren cilinderkokers in diverse formaten. De kleinste cilinderkoker heeft een diameter van 70 mm en een interne hoogte van 80 mm. De middelmaat is een cilinderkoker met een diameter van 70 mm en een hoogte van 160 mm. De grootste uitvoering heeft een diameter van 40 mm en een hoogte van 240 mm.

De cilinderkoker heeft een natuurlijke uitstraling. Daarnaast is de cilinder volledig hersluitbaar met de stevig aansluitende dop. Dit maakt dat de verpakking uiterst geschikt is voor het verpakken van o.a. kruiden en specerijen, koffiebonen, thee, zaden, kaarsen en potloden.

 

Tailor made recyclebare cilinderkokers

Wenst u de cilinderkoker van 100% recyclebaar kraftpapier in een ander formaat? Of wilt u deze laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of een productnaam? Dat kan bij DaklaPack. De cilinderkokers zijn volledig customizable. Bekijk onze showroom of neem contact op voor meer informatie over het bestellen van een Tailor made verpakking.

 

Recyclebare kraftpapieren cilinderkokers bestellen bij DaklaPack

Wilt u graag gebruik maken van recyclebare kraftpapieren cilinderkokers? Bestel dan nu uw cilinderkokers bij DaklaPack. Kies uit een uitvoering uit voorraad, of laat uw verzendzakken produceren met een door u gekozen patroon, logo of kleur. De cilinderkokers voldoen aan de strenge eisen voor recycling en zijn daardoor voorzien van het ‘Designed for recycling’ eco-label. Heeft u vragen over de cilinderkokers van DaklaPack? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast de recyclebare cilinderkokers, kunt u ook bij ons terecht voor recyclebare brievenbusdozenenveloppenverzendzakken en snackzakken.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste recyclebare papieren verpakkingen!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.