Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for recycling (plastic)
  (4)

Kleur

-

 • Transparant
  (4)

Materiaal

-

 • PE/EVOH-PE
  (4)

Doorzichtigheid

-

 • Compleet doorzichtig
  (4)

Inhoud

-

 • 250 ml
  (1)
 • 500 ml
  (1)
 • 750 ml
  (1)
 • 1000 ml
  (1)

Stazakken

(4)
Aantal artikelen per pagina:
Wilt u vloeistoffen op een efficiënte maar duurzame wijze verpakken? Dan zijn de recyclebare plastic stazakken van DaklaPack exact wat u nodig heeft. De stazakken zijn (her)vulbaar en (her)sluitbaar middels de handige schenkdop aan de bovenzijde. Na het bestellen heeft u ze binnen twee werkdagen in huis. Vragen? Neem dan contact op met een van onze verpakkingsspecialisten.

 

Stazakken met schenkdop

Dankzij de handige corner-spout zijn de stazakken handig en snel te vullen. Daarnaast zijn ze ergonomisch in gebruik en eenvoudig te transporteren. De zakken zijn transparant, maar hebben ruimte genoeg voor een stijlvol etiket. Wat fijn is aan de stazakken, is dat deze zelfstandig rechtop kunnen blijven staan dankzij de ontvouwende onderzijde. Ook wanneer de zak gevuld is met vloeistoffen, blijft deze stabiel.

 

Duurzame plastic stazakken in diverse formaten

De recyclebare stazak met tuit van DaklaPack is uit voorraad verkrijgbaar in diverse formaten:

 • 120 mm x 180 mm: 250 ml
 • 140 mm x 220 mm: 500 ml
 • 170 mm x 220 mm: 750 ml
 • 170 mm x 260 mm: 1000 ml 

Wens u een alternatief formaat? Plaats dan een Tailor made order. Onze verpakkingsspecialisten nemen graag de mogelijkheden met u door. 

 

Voordelen van een recyclebare stazak met schenkdop

Een plastic stazak met schenkdop biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele verpakkingen. Ten eerste is het eenvoudiger om de inhoud van de stazak te doseren en te schenken, wat leidt tot minder verspilling van kostbare producten. Daarnaast kan de schenkdop helpen om de inhoud van de zak langer vers te houden doordat er minder lucht in de zak komt en er dus minder oxidatie optreedt. Verder zijn de stazakken van DaklaPack licht van gewicht en ruimtebesparend, waardoor u ze gemakkelijker kunt transporteren en op kunt slaan zijn dan traditionele verpakkingen. Tot slot zijn er ook veel verschillende formaten en vormen van stazakken met schenkdop beschikbaar, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten producten, zoals vloeibare voedingsmiddelen, poeders of granen. 

 

Recyclebare plastic stazakken bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar recyclebare plastic stazakken? Neem dan snel een kijkje in het uitgebreide assortiment van DaklaPack. De duurzame, recyclebare plastic verpakkingen zijn een goede aanwinst voor uw bedrijf en dragen bij aan de verduurzaming van uw bedrijfsvoering. Heeft u nog vragen over de verpakkingen of ontvangt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast de recyclebare stazakken, kunt u ook bij DaklaPack terecht voor recyclebare LamizipRefill Pouchesgripzakkenvlakke zakken en Box pouches.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste recyclebare plastic verpakkingen!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.