Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for (industrial) composting
  (3)
 • Designed for recycling (paper)
  (3)

Kleur

-

 • Bruin
  (3)

Din formaat

-

 • A3+
  (1)
 • A4+
  (1)
 • A5+
  (1)

Formaat

-

 • 50 - 115 x 164 mm x 229 mm
  (1)
 • 130 - 224 mm x 216 mm x 304 mm
  (1)
 • 180 - 300 mm x 309 mm x 460 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Papier/Karton
  (3)

Autolockdozen

(3)
Aantal artikelen per pagina:
De autolockdozen van DaklaPack zijn stevige golfkartonnen verzenddozen die door middel van de zelfklevende strip eenvoudig te sluiten zijn. Daarnaast is de doos gemakkelijk in elkaar te zetten door de automatisch vouwende bodem. De autolockdoos is na het dichtplakken ook eenvoudig te openen door gebruik te maken van de scheurstrip.

 

Toepassing van autolockdozen

Autolockdozen, ook wel bekend als insteeksluitingdozen, zijn praktische en efficiënte verpakkingsoplossingen. In de e-commerce en detailhandel worden autolockdozen vaak gebruikt voor het verzenden van producten en bestellingen, waarbij ze eenvoudig kunnen worden opgezet zonder de noodzaak van tape of lijm, wat de verpakkingsprocessen versnelt. In de logistieke en transportsector worden ze ingezet voor het veilig en snel verpakken van goederen voor verzending. Ook in de productie en assemblage worden autolockdozen gebruikt voor het organiseren van componenten en onderdelen. Daarnaast worden ze populair in de voedings- en cateringindustrie voor het verpakken en bezorgen van maaltijden en cateringbestellingen. Autolockdozen bieden een handige en professionele oplossing voor het verpakken en transporteren van uiteenlopende producten in diverse zakelijke contexten.

 

Autolockdozen in diverse formaten

Autolockdozen van DaklaPack zijn uitgerust met een perforatielijn op de hoeken waardoor deze in hoogte verstelbaar zijn. U kunt uit het assortiment kiezen uit drie standaard formaten: A3+, A4+ en A5+. Wilt u uw autolockdozen liever op maat laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of ga voor meer informatie naar de tailor made pagina. Naast dozen op maat kunt u uw autolockdozen bij DaklaPack ook laten bedrukken met uw eigen logo, een dessin of met speciale instructies.

 

Duurzame autolockdozen van DaklaPack

Alle autolockdozen van DaklaPack zijn ontwikkeld om gerecycled te worden. De dozen worden speciaal ontwikkeld om industrieel gecomposteerd te worden. Hiermee is de autolockdoos een duurzame verzendverpakking. 

 

Autolockdoos bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar kwalitatieve autolockdozen? Dan bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u autolockdozen in diverse formaten. Wilt u uw autolockdozen laten bedrukken met uw logo of speciale instructies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Autolockdozen zijn verpakkingen in de categorie dozen. Naast de autolockdozen op maat, kunt u ook bij DaklaPack terecht voor vouwdozenbrievenbusdozendozen op maat en Amerikaanse vouwdozen.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste autolockdozen!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.