Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Bio-based
  (13)
 • Designed for recycling (plastic)
  (13)

Kleur

-

 • Transparant
  (13)

Formaat

-

 • 40 mm x 60 mm
  (1)
 • 55 mm x 65 mm
  (1)
 • 60 mm x 80 mm
  (1)
 • 70 mm x 100 mm
  (1)
 • 80 mm x 120 mm
  (1)
 • 100 mm x 150 mm
  (1)
 • 120 mm x 180 mm
  (1)
 • 150 mm x 200 mm
  (3)
 • 160 mm x 230 mm
  (2)
 • 230 mm x 320 mm
  (1)
 • Minder tonen
 • Meer tonen

Materiaal

-

 • Bio-PE
  (13)

Doorzichtigheid

-

 • Compleet doorzichtig
  (12)
 • Half doorzichtig
  (1)

Dikte

-

 • 50 mu
  (13)

Sluiting

-

 • Gripsluiting
  (13)

Schrijfvlak

-

 • Met schrijfvlak
  (2)

Kangoeroe

-

 • Met kangoeroe
  (1)

Biobased zakken

(13)
Aantal artikelen per pagina:
Gripzakken zijn ideaal voor het verpakken en verzenden van kleine producten en materialen. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke variant op de standaard gripzak? Dan zijn de bio afbreekbare zakjes (biobased zakken) wellicht waar u naar op zoek bent. Bekijk het uitgebreide assortiment aan Biobased gripzakken bij DaklaPack.

 

Wat is een biobased (grip)zak?

De Biobased gripzakken zijn gripzakken die volledig zijn gemaakt van suikerriet. Dit maakt de bio afbreekbare zakjes stuk duurzamer dan normale gripzakken. Met de Biobased gripzak wordt een hoop fossiele brandstof en CO2 uitstoot bespaard. 

De bio abreekbare zakjes zijn te herkennen aan het “I’m Green Plastic” logo op iedere verpakking. Dit logo dient als bewijs dat de tassen bijna volledig zijn gemaakt van materiaal op biologische basis. Bijna volledig, want onze bio-PE-folies worden geëxtrudeerd op dezelfde machines als polyetheen (PE) op basis van fossiele brandstoffen. Ze kunnen dus bepaalde, verwaarloosbare hoeveelheden sporen van fossiele brandstoffen bevatten.

Verder wordt de stazak geleverd met een versterkte sluiting voor meer stevigheid.

 

Toepassing bio afbreekbare zakjes

Biobased zakken zijn milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen die in diverse zakelijke sectoren worden gebruikt. In de detailhandel dienen ze vaak als draagtassen voor klanten, waarbij ze een duurzame keuze bieden en bijdragen aan milieubewust winkelen. In de voedingsindustrie worden biobased zakken gebruikt voor het verpakken van biologisch afbreekbare producten, zoals groenten en fruit, wat past bij een groene en duurzame benadering. Ook in de mode- en kledingindustrie worden ze ingezet als herbruikbare boodschappentassen en promotietassen, waarbij ze merkpromotie en klantloyaliteit ondersteunen. Daarnaast worden biobased zakken gebruikt in de evenementen- en relatiegeschenkenindustrie voor het geven van milieuvriendelijke geschenken en promotieartikelen. Kortom, biobased zakken bieden een ecologisch verantwoorde en veelzijdige verpakkingsoplossing voor het verpakken, dragen en promoten van producten in diverse zakelijke contexten, terwijl ze bijdragen aan het verminderen van plastic afval.

 

Divers aanbod aan Biobased zakken bij DaklaPack

De Biobased zakken van DaklaPack zijn voorzien van een ophanggat en zijn hersluitbaar door de handige gripsluiting. De zakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De bio afbreekbare zakjes met kangoeroe buidel zijn ideaal voor het bijvoegen van eventuele bonnen of labels. Daarnaast zijn de meeste zakken uitgerust met een schrijfvlak waar eenvoudig op geschreven kan worden.

 

Biobased zakken voor persoonlijk en professioneel gebruik

De Biobased zakken zijn zeer geschikt voor het verpakken en/of versturen van o.a. sieraden, munten, postzegels, schroeven, textiel, kaarten en andere losse producten. De luchtdichte sluiting zorgt ervoor dat niets zomaar uit de zakken zal vallen.

Op professioneel gebied komen de Biobased zakken ook goed van pas. Ze kunnen namelijk ingezet worden voor het verzamelen en/of verzenden van monsters en belangrijke documenten.

 

Volledig recyclebare gripzakken

De Biobased gripzakken zijn gemaakt om te recyclen. Ze zijn namelijk gemaakt van bio-PE (bio-polyethylene). Dit betekent dat de recyclebare gripzakken volledig bestaan uit suikerriet, een hernieuwbare grondstof. 

Het gebruik van suikerriet stelt waardevolle hulpbronnen veilig en wordt beschouwd als een praktische oplossing. De chemische structuur van bio-PE is identiek aan die van conventioneel polyethyleen en kan dus worden vervangen. Bio-PE kan dus in onze huidige infrastructuur worden gerecycleerd in de conventionele PE-stroom.

Bovendien wordt geen enkel deel van het suikerriet verspild, alles wat niet bruikbaar is voor de productie van ethanol voor de plasticproductie wordt gebruikt om de omzetting installaties van energie te voorzien, wat het doel van een afvalvrije en circulaire ondersteunt.

 

Biobased zakken kopen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar bio afbreekbare zakjes van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. U kunt uw Biobased gripzakken eenvoudig online bestellen. Ontvangt u graag advies over het juiste formaat of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

De bio afbreekbare zakjes zijn verpakkingen die onderdeel zijn van de categorie gripzakken. Naast Biobased gripzakken, biedt DaklaPack ook o.a. antistatische zakkencomposteerbare zakkengerecyclede zakken en hersluitbare zakken.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug. DaklaPack helpt u graag met het vinden van de juiste gripzakken!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.