Naar Tailor Made
Filter

Kleur

-

 • Wit
  (4)

Din formaat

-

 • A4/ C4
  (1)
 • A4+
  (1)
 • A5/ C5
  (1)

Formaat

-

 • 185 mm x 280 mm
  (1)
 • 229 mm x 324 mm
  (1)
 • 240 mm x 340 mm
  (1)
 • 260 mm x 370 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Papier/Karton
  (4)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (4)

Sluiting

-

 • Peel and Seal
  (4)

Bordrugenveloppen

(4)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u op zoek naar een envelop die geschikt is voor de verzending van kwetsbare platte documenten? Dan bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. Ons assortiment aan bordrugenveloppen bestaat uit verschillende formaten van beschermende enveloppen met een kartonnen rug. De enveloppen zijn ideaal voor het verzenden van foto’s, kalenders, diploma’s of affiches.

 

Wat zijn bordrugenveloppen?

De bordrug envelop combineert twee papiersoorten. Aan de ene zijde 120 grams kwaliteit papier en aan de andere zijde 450 grams kwaliteitskarton. Bordrugenveloppen zijn ontwikkeld om documenten te verzenden zonder dat deze kreuken. Het zijn witte enveloppen, verstevigd met de 450 grams kartonnen rug. Door deze kartonnen rug wordt de inhoud van de envelop niet overbodig gebogen tijdens het transport. 

 

Toepassing van de  bordrug envelop

De bordrug envelop zorgt voor professionele en stevige verzendoplossingen die in verschillende zakelijke sectoren worden gebruikt. In de financiële en administratieve sector worden ze vaak gebruikt voor het verzenden van belangrijke documenten zoals contracten, juridische papieren en financiële rapporten. In de uitgeverij industrie zijn bordrugenveloppen geschikt voor het verzenden van tijdschriften, catalogi en boeken, waarbij ze bescherming bieden tegen schade en vouwen. Ook in de direct mail-marketing worden ze gebruikt om promotionele materialen op een professionele en onbeschadigde manier te bezorgen. Bordrugenveloppen dragen bij aan een representatieve uitstraling en zorgen ervoor dat inhoud veilig en onbeschadigd op de bestemming aankomt, wat ze een waardevolle keuze maakt in diverse zakelijke contexten.

 

Verschillende maten van de bordrug envelop

We bieden bij DaklaPack verschillende maten van de bordrug envelop aan. Zo hebben we bordrug enveloppen in A5A4, en A4+. Dit zijn maten die variëren tussen de 185 mm x 280 mm en de 240 mm x 340 mm. Daarnaast bieden we nog een bordrug envelop in een maat die net een slag groter is. Dit is de bordrug envelop van 260 mm x 370 mm.

 

Bordrugenveloppen bij DaklaPack

Bestel uw bordrugenveloppen voor een veilige verzending eenvoudig online bij DaklaPack. Als u de enveloppen vandaag bestelt, worden ze binnen 1 tot 2 dagen bezorgd. De  bordrug envelop is een verpakking die valt onder soorten enveloppen. U kunt bij DaklaPack ook andere enveloppen bestellen. Zo hebben we beschermende enveloppenrouwenveloppenmonsterzakken enveloppen en paklijstenveloppen.    

Wilt u uw bordrug envelop personaliseren? U kunt o.a. uw logo of speciale instructies op de verschillende enveloppen laten bedrukken. Neem contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl om de mogelijkheden door te nemen. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.