Soorten enveloppen

DaklaPack beschikt over een ruim assortiment aan enveloppen. Naast ons assortiment aan ‘standaard enveloppen’ bieden we ook verschillende categorieën met speciale enveloppen. Hieronder vallen bijvoorbeeld verdikte enveloppen, of enveloppen met een harde rug. Deze dragen allemaal bij aan een extra goed beschermde verzending. Bekijk onderstaand de verschillende categorieën enveloppen van DaklaPack en vind de envelop die aansluit op uw verzendwensen.

Paklijstenveloppen

Een paklijst envelop is een grote envelop die dient als een soort hoes waar u documenten in kunt versturen. Alternatieve namen voor de paklijstenveloppen zijn dan ook verzendlijst hoezen of verzendhoezen. Aan de voorzijde van de paklijst envelop zit een plakrand. Deze zorgt ervoor dat uw documenten niet uit de verpakking zullen vallen tijdens het transport. De paklijstenveloppen van DaklaPack bieden maximale bescherming tijdens de verzending van vrachtbrieven, paklijsten, facturen, garantiebewijzen en instructies. Ze hebben een sterk zelfklevend vermogen voor een perfecte permanente hechting op elke ondergrond. 

 

Beschermende enveloppen

De beschermenveloppen van DaklaPack bestaan uit 4 verschillende lagen papier en zorgen er daarmee voor dat uw producten beschermd blijven wanneer u de enveloppen op de post doet. Niet alleen de envelop maar ook de voering aan de binnenkant bestaat uit 100% gerecycled papier. De beschermenveloppen zijn dan ook volledig te recyclen of te composteren. De envelop is voorzien van een enkele zelfklevende sluitstrip en een veiligheidssluiting welke het gemakkelijk maakt om de envelop goed af te sluiten en direct te versturen.

 

Rouwenveloppen

Bent u werkzaam als uitvaartondernemer? Dan neemt u het verzenden van de rouwkaarten graag uit handen van de nabestaanden. Voor deze verzending dient u speciale rouwenveloppen te gebruiken zodat de postdiensten de kaarten zorgvuldig en met spoed kunnen verzenden. Bij DaklaPack bieden we de rouwenvelop in twee verschillende afmetingen.

 

Bordrugenveloppen

De bordrug envelop combineert twee papiersoorten. Aan de ene zijde 120 grams kwaliteit papier en aan de andere zijde 450 grams kwaliteitskarton. Bordrugenveloppen zijn ontwikkeld om documenten te verzenden zonder dat deze kreuken. Het zijn witte enveloppen, verstevigd met de 450 grams kartonnen rug. Door deze kartonnen rug wordt de inhoud van de envelop niet overbodig gebogen tijdens het transport.  De enveloppen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen van A5 (kleinste) tot 260 x 370 mm.

 

Monsterzakken enveloppen

Een monsterzak wordt ook wel een envelop met zijvouw of een envelop met uitvouwbare bodem genoemd. Door de bodem van de monsterzakken enveloppen beschikken ze over meer ruimte dan een gewone envelop. Dit maakt de monsterzak enveloppen geschikt voor het verzenden van dikkere dossiers, documenten en brochures. Maar het maakt ze ook geschikt voor de verzending van monsters, sieraden, kleding etc. 

De monsterzak enveloppen worden plat geleverd. U vouwt ze eenvoudig zelf uit tot maximaal 35 mm dik. Zo kunnen deze monsterzak enveloppen ook gevuld met de normale post verzonden worden en passen ze door de brievenbus.

 

Enveloppen op maat bij DaklaPack

Staat u op het punt om enveloppen te bestellen, maar kunt u de juiste maat niet vinden of wilt u uw enveloppen personaliseren? U kunt o.a. uw logo of speciale instructies op diverse soorten enveloppen laten printen. Neem contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl om de mogelijkheden door te nemen. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.