Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for recycling (paper)
  (2)

Kleur

-

 • Wit
  (2)

Din formaat

-

 • A4/ C4
  (1)
 • A5/ C5
  (1)

Formaat

-

 • 175 mm x 250 mm
  (1)
 • 240 mm x 315 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Karton
  (2)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (2)

Sluiting

-

 • Peel and Seal
  (2)

Kartonnen enveloppen

(2)
Aantal artikelen per pagina:
Voor een betrouwbare en beschermde verzending van uw poststukken heeft u de kartonnen enveloppen van DaklaPack nodig. Deze hoogwaardige enveloppen bieden optimale bescherming aan de inhoud, waardoor uw zending altijd intact aankomt bij de ontvanger. U kunt de kartonnen enveloppen eenvoudig online bestellen via onze webshop.

 

Kartonnen enveloppen A4 van Daklapack

De kartonnen enveloppen A4 zijn bij uitstek geschikt voor het verzenden van grote A4-documenten. Met een interne maat van 315 mm x 240 mm bieden deze enveloppen voldoende ruimte voor belangrijke papieren, rapporten of andere documentatie. De enveloppen zijn wit van kleur en voorzien van een handige peel and seal sluiting, waardoor ze stevig en betrouwbaar kunnen worden afgesloten.

 

Kartonnen enveloppen A5 van Daklapack

De kartonnen enveloppen A5 zijn net zo robuust als hun A4-tegenhangers en bieden een betrouwbare verzendoplossing voor documenten en producten van kleiner formaat. Met een interne afmeting van 250 mm x 175 mm zijn deze enveloppen geschikt voor verschillende toepassingen, zoals het versturen van brochures, foto's of andere waardevolle items. Ook de kartonnen enveloppen A5 zijn voorzien van een handige peel and seal plakstrip voor een veilige sluiting.

 

Kartonnen envelop op maat

Heeft u behoefte aan kartonnen enveloppen in een specifiek formaat dat niet standaard beschikbaar is? Geen probleem! Bij DaklaPack bieden we custom made kartonnen enveloppen aan die volledig worden afgestemd op uw unieke eisen en afmetingen. Daarnaast kunnen we deze enveloppen ook voorzien van bedrukking, zoals uw logo, instructies of een speciaal ontwerp. Neem gerust contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe onze tailor made oplossingen aan al uw behoeften kunnen voldoen.

 

Kartonnen enveloppen voor e-commerce en retail

Kartonnen enveloppen zijn een essentieel onderdeel van de e-commerce en retailindustrie. Ze bieden een veilige en efficiënte verzendoplossing voor producten die naar klanten worden gestuurd. Of het nu gaat om kleding, sieraden, boeken of andere kleinere items, kartonnen enveloppen beschermen de inhoud tijdens het transport en zorgen ervoor dat de producten in perfecte staat aankomen bij de ontvangers. Bovendien kunnen kartonnen enveloppen met gemak door de brievenbus, waardoor ze een kosteneffectieve verzendoptie zijn voor webwinkels en retailers.

 

Kartonnen enveloppen voor zakelijke correspondentie

In de zakelijke wereld is een professionele uitstraling van groot belang. Kartonnen enveloppen bieden een uitstekende verzendverpakking voor belangrijke documenten, facturen, offertes en contracten. Met de mogelijkheid om kartonnen enveloppen op maat te laten maken en te bedrukken met bedrijfslogo's, kunnen bedrijven hun zakelijke identiteit versterken en een blijvende indruk achterlaten bij klanten en partners.

 

Kartonnen enveloppen in educatie en onderwijs

Voor onderwijsinstellingen zijn kartonnen enveloppen ideaal voor het verzenden van lesmaterialen, examenpapieren, diploma's en certificaten. De stevige constructie van de enveloppen zorgt ervoor dat de inhoud veilig en beschermd blijft tijdens het verzenden. Bovendien kunnen kartonnen enveloppen met gemak door scholen en universiteiten worden verspreid dankzij hun geschiktheid voor de brievenbus.

 

Kartonnen enveloppen voor creatieve sectoren en evenementen

In de creatieve sectoren, zoals kunst, design en evenementenorganisatie, spelen esthetiek en presentatie een grote rol. Kartonnen enveloppen bieden een stijlvolle en professionele verzendverpakking voor kunstwerken, uitnodigingen, promotiemateriaal en meer. Door kartonnen enveloppen op maat te laten maken en te voorzien van aantrekkelijke bedrukking, kunnen organisaties hun creatieve visie uitdragen en een onvergetelijke indruk achterlaten bij hun publiek.

Met deze vier kopjes wordt benadrukt hoe veelzijdig en nuttig kartonnen enveloppen zijn in diverse branches, en hoe ze een belangrijke rol spelen bij het veilig en professioneel verzenden van verschillende soorten poststukken en producten.

 

Kartonnen envelop voor efficiënte opslag en gemakkelijke stapeling

Kartonnen enveloppen zijn niet alleen handig voor verzendingen, maar ook voor efficiënte opslag en gemakkelijke stapeling. Dankzij hun platte en gestapelde vorm kunnen ze weinig ruimte innemen in magazijnen, kantoren of distributiecentra. De gestructureerde vorm maakt het gemakkelijk om kartonnen enveloppen netjes te stapelen, wat bijdraagt aan een georganiseerde en overzichtelijke werkomgeving. Dit maakt kartonnen enveloppen een slimme en ruimtebesparende keuze voor bedrijven met diverse verzendbehoeften.

Met deze twee originele kopjes wordt benadrukt hoe kartonnen enveloppen niet alleen functioneel zijn, maar ook een positieve impact hebben op de presentatie van verzendingen en bijdragen aan een efficiënte organisatie.

 

Kartonnen enveloppen kopen bij DaklaPack

Of u nu standaard kartonnen enveloppen wilt bestellen die direct uit voorraad leverbaar zijn, of op maat gemaakte enveloppen met bedrukking voor een gepersonaliseerde touch, bij DaklaPack vindt u wat u zoekt. Onze enveloppen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een veilige en efficiënte verzending van uw poststukken.

Naast kartonnen enveloppen biedt DaklaPack een breed scala aan andere envelopopties, waaronder gekleurde enveloppenpapieren enveloppentransparante enveloppen en bubbelenveloppen, om aan al uw verzendbehoeften te voldoen.

 

Tailor made kartonnen envelop

Bij DaklaPack begrijpen we dat elke klant uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om een kartonnen envelop. Daarom bieden we tailor made kartonnen enveloppen aan, een service waarmee we op maat gemaakte oplossingen creëren die perfect aansluiten bij uw wensen en eisen. Of het nu gaat om een specifieke bedrukking die niet in ons standaard assortiment zit, het personaliseren van enveloppen met uw eigen ontwerp of logo, of het aanpassen van de afmetingen voor een perfecte pasvorm, onze maatwerk opties stellen u in staat om unieke kartonnen enveloppen te verkrijgen die echt indruk maken. 

 

Klantenservice bij DaklaPack

Bij DaklaPack staat onze klantenservice klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste kartonnen enveloppen en het beantwoorden van al uw vragen. U kunt ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen, zodat we zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen.

Met onze hoogwaardige kartonnen enveloppen en persoonlijke service bent u verzekerd van een succesvolle verzending van uw poststukken. DaklaPack helpt u graag om de juiste kartonnen enveloppen te kiezen en uw verzendproces te optimaliseren.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.