Naar Tailor Made
Filter

Kleur

-

 • Bruin
  (2)
 • Créme
  (1)
 • Wit
  (1)

Din formaat

-

 • A3/ C3
  (1)
 • A4/ C4
  (1)
 • A5/ C5
  (1)
 • A5+
  (1)

Formaat

-

 • 25 mm x 162 mm x 229 mm
  (1)
 • 35 mm x 185 mm x 280 mm
  (1)
 • 35 mm x 230 mm x 350 mm
  (1)
 • 35 mm x 312 mm x 441 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Papier
  (4)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (4)

Sluiting

-

 • Peel and Seal
  (4)

Monsterzakken enveloppen

(4)
Aantal artikelen per pagina:
De veelzijdige monsterzak enveloppen zijn voorzien van uitvouwbare zijkanten en een blokbodem en biedt u de mogelijkheid en ruimte om poststukken te verzenden welke niet in een reguliere verzendverpakking passen. De monsterzak is de ideale envelop voor het verzenden van grote hoeveelheden documentatie, brochures, folders of monsters alsmede kledingstukken.

 

Wat is een monsterzak envelop?

Een monsterzak wordt ook wel een envelop met zijvouw of een envelop met uitvouwbare bodem genoemd. Door de bodem van de monsterzakken enveloppen beschikken ze over meer ruimte dan een gewone envelop. Dit maakt de monsterzak enveloppen geschikt voor het verzenden van dikkere dossiers, documenten en brochures. Maar het maakt ze ook geschikt voor de verzending van monsters, sieraden, kleding etc. 

De monsterzak enveloppen worden plat geleverd. U vouwt ze eenvoudig zelf uit tot maximaal 35 mm dik. Zo kunnen deze monsterzak enveloppen ook gevuld met de normale post verzonden worden en passen ze door de brievenbus. 

 

Toepassing voor monsterzakken enveloppen

Monsterzakken enveloppen zijn veelzijdige hulpmiddelen die in verschillende zakelijke sectoren worden gebruikt. In de textiel- en kledingindustrie worden ze vaak ingezet voor het verzenden van stalen van stoffen, kledingstukken en materialen aan potentiële klanten en fabrikanten. In de verpakkingsindustrie bieden monsterzak enveloppen een handige manier om verpakkingsvoorbeelden en ontwerpen te presenteren aan klanten. Ook in de voedingsindustrie worden ze gebruikt om productmonsters naar potentiële afnemers te sturen. Bovendien zijn monsterzakken enveloppen handig in de cosmetica- en farmaceutische industrie voor het verzenden van proefmonsters van producten. Monsterzak enveloppen zijn een praktische en professionele manier om productvoorbeelden en monsters te presenteren in uiteenlopende zakelijke contexten.

 

Verschillende soorten monsterzak enveloppen

Onze monsterzakken enveloppen zijn zowel in een witte als een crème-uitvoering leverbaar. De zeer sterke uitvoering van de envelop, tot wel 170 g/m2, zorgt ervoor dat uitstraling gecombineerd wordt met bescherming. We bieden de monsterzakken aan in A3A4A5 én A5+ formaat.

 

Bestel uw monsterzakken bij DaklaPack

Bent u op zoek naar een dikke envelop? Dan is de monsterzak envelop misschien wel wat u zoekt. Bestel de monsterzakken eenvoudig online bij DaklaPack. Als u de enveloppen vandaag bestelt, worden ze binnen 1 tot 2 dagen bezorgd. 

Monsterzakken enveloppen zijn verpakkingen die vallen onder de categorie soorten enveloppen. Naast monsterzakken kunt u bij DaklaPack ook andere enveloppen bestellen. Zo hebben we beschermende enveloppenrouwenveloppenbordrugenveloppen en paklijstenveloppen.    

Wilt u uw monsterzak enveloppen personaliseren? U kunt bij DaklaPack o.a. uw logo of speciale instructies op de verschillende enveloppen laten bedrukken. Neem contact met ons op via 0320-277 900 of info@daklapack.nl om de mogelijkheden door te nemen. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.