Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for (industrial) composting
  (2)
 • Designed for recycling (paper)
  (2)

Kleur

-

 • Wit
  (2)

Formaat

-

 • 120 mm x 180 mm
  (1)
 • 156 mm x 220 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Papier
  (2)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (2)

Sluiting

-

 • Flap sluiting
  (2)

Rouwenveloppen

(2)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u werkzaam als uitvaartondernemer? Dan neemt u het verzenden van de rouwkaarten graag uit handen van de nabestaanden. Rouwenveloppen zijn belangrijk in emotionele en zakelijke momenten van rouw. In persoonlijke situaties worden ze gebruikt om rouwkaarten en condoléancebrieven te versturen, waardoor een respectvolle manier van communiceren en steunbetuiging mogelijk is tijdens moeilijke tijden. In de uitvaartindustrie spelen rouwenveloppen een cruciale rol bij het organiseren van officiële documenten en administratie na een overlijden. Ze bieden een discrete en respectvolle manier om belangrijke correspondentie te verzenden in tijden van verlies. Voor de verzending dient u speciale rouwenveloppen te gebruiken zodat de postdiensten de kaarten zorgvuldig en met spoed kunnen verzenden. Bij DaklaPack bieden we de rouwenvelop in twee verschillende afmetingen.

 

Online rouwenveloppen kopen

U kunt bij DaklaPack vanaf 50 stuks rouwenveloppen bestellen. We kunnen we deze rouwenveloppen eventueel ook voor u bedrukken en direct verzenden zodat ze bij de ontvangers terecht komen. 

 

Rouwenveloppen verzenden

Om een rouwkaart te verzenden heeft u naast de rouwenveloppen ook een rouwzegel en rouwverzendset nodig. Deze set bestaat uit twee verzamel rouwenveloppen. Met deze verzamel rouwenveloppen kunnen de individuele rouwenveloppen gebundeld worden. Dit geeft bij de postdienst aan dat ze met voorrang en grote zorgvuldigheid verzonden moeten worden. 

Wilt u rouwenveloppen naar het buitenland verzenden? Dan dienen er op deze enveloppen internationale postzegels geplakt te worden. Met een priority-sticker geeft u de rouwenveloppen nóg meer voorrang in het postcentrum.

 

Kunnen overige enveloppen dienen als rouwenvelop?

Rouwkaarten en rouwenveloppen zijn simpel en klassiek. Normaliter bevat een rouwkaart- of envelop een zwarte rand. Deze zwarte rand symboliseert de dood.

Toch kunt u er als verzender (als u uitvaartondernemer bent dus in samenspraak met de nabestaande) voor kiezen om af te wijken van de standaard rouwenveloppen en te kiezen voor overige enveloppen. Het is hierbij wel belangrijk dat u een verzamelenvelop heeft waarop aangegeven staat dat deze rouwenveloppen bevatten én dat alle rouwenveloppen een rouwzegel bevatten. 

Gekleurde enveloppen zijn in sommige gevallen ook gepast voor een rouwkaart, dit is iets waar de nabestaanden goed over kunnen oordelen. Houd wel in gedachte dat de ontvanger dan vaak geen rouwkaart verwacht. Laat u in dit opzicht dan ook vooral leiden door uw gevoel, zodat de condoleance van harte komt.

 

Rouwenveloppen inkopen als uitvaartondernemer

Als uitvaartondernemer wilt u de nabestaande graag zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Mocht u zelf in de gelegenheid zijn om de rouwenveloppen te bedrukken, of om samen met de nabestaande de rouwenveloppen te schrijven, is het verstandig om deze dus op voorraad te hebben. U kunt de rouwenveloppen bestellen vanaf 50 stuks. Wilt u de enveloppen liever eerst in het echt zien? Vraag dan eenvoudig een sample aan en laat u adviseren door een van onze specialisten. 

 

Rouwenveloppen bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar een geschikte rouwenvelop? Bij DaklaPack vindt u deze in twee verschillende afmetingen. De rouwenveloppen zijn eenvoudig online te bestellen en worden binnen 1 tot 2 dagen geleverd. 

De rouwenveloppen zijn verpakkingen die  onderdeel zijn van onze soorten enveloppen. Naast rouwenveloppen kunt u bij DaklaPack ook andere enveloppen bestellen. Zo hebben we beschermende enveloppenbordrugenveloppenmonsterzakken en paklijstenveloppen.    

U kunt onze klantenservice bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook het formulier invullen op onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug. 

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.