Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for (industrial) composting
  (3)
 • Designed for recycling (paper)
  (3)

Kleur

-

 • Bruin
  (3)

Din formaat

-

 • Fefco 0201
  (1)

Formaat

-

 • 280 mm x 198 mm x 430 mm
  (1)
 • 300 mm x 400 mm x 600 mm
  (1)
 • 308 mm x 198 mm x 298 mm
  (1)

Materiaal

-

 • BC-dubbele golf
  (1)
 • Papier/Karton
  (2)

Doorzichtigheid

-

 • Ondoorzichtig
  (1)

Amerikaanse vouwdozen

(3)
Aantal artikelen per pagina:
Heeft u opbergdozen van hoge kwaliteit nodig? Dan zijn de Amerikaanse vouwdozen van DaklaPack wat u zoekt. De Amerikaanse kartonnen dozen zijn gemaakt van stevig dubbelgolfkarton, waardoor de dozen zeer geschikt zijn voor het opbergen en/of vervoeren van zwaardere voorwerpen. De dozen kunnen eenvoudig worden gesloten door middel van tape.

 

Wat zijn Amerikaanse vouwdozen

Amerikaanse vouwdozen zijn een van de meest voorkomende en veelzijdige soorten kartonnen dozen voor verpakking en verzending. Ze zijn plat en eenvoudig op te vouwen tot een rechthoekige vorm met vier kleppen aan de boven- en onderkant. Deze dozen worden vaak gebruikt in diverse industrieën voor het verpakken en verzenden van goederen vanwege hun stevigheid en gebruiksgemak.

 

Diverse maten Amerikaanse vouwdozen

De Amerikaanse vouwdozen van DaklaPack zijn op voorraad leverbaar in drie standaardformaten: 400 mm x 600 mm, 198 mm x 430 mm en 198 mm x 298 mm. Alle drie de varianten worden plat geleverd, zodat deze zo min mogelijk ruimte in beslag nemen. 

 

Toepassingen voor Amerikaanse vouwdozen

In de logistieke en transportsector worden de Amerikaanse vouwdozen  veelvuldig gebruikt voor het efficiënt en veilig verzenden van producten. In de detailhandel dienen deze dozen als standaardverpakking voor een breed scala aan goederen, van elektronica tot kleding en boeken. De voedselindustrie maakt gebruik van speciale, voedselveilige Amerikaanse vouwdozen voor het verpakken en bezorgen van maaltijden en voedingsproducten. Daarnaast worden deze dozen in de productie en opslag gebruikt om producten te organiseren en te beschermen. Amerikaanse vouwdozen zijn een onmisbaar onderdeel van verschillende zakelijke processen, waarbij ze zorgen voor efficiëntie en veiligheid in de verpakking en distributie van goederen.

 

Amerikaanse vouwdozen op maat

Zit de voor u meest ideale maat vouwdozen niet in het standaard assortiment? Dan kunt u de Amerikaanse kartonnen dozen ook op maat bestellen via Daklapack. Naast dozen op maat kunt u de vouwdozen ook laten bedrukken met een eigen design, uw logo of speciale instructies. Voor meer informatie over het bestellen van verpakkingen op maat kunt u terecht op onze tailor made pagina. Wilt u dozen op maat bestellen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Amerikaanse vouwdozen bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar kwalitatieve Amerikaanse vouwdozen? Dan bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u vouwdozen in diverse formaten. Wilt u uw dozen laten bedrukken met uw logo of speciale instructies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De Amerikaanse vouwdozen zijn verpakkingen en onderdeel van onze dozen categorie. Naast de Amerikaanse vouwdozen op maat, kunt u ook bij DaklaPack terecht voor vouwdozenbrievenbusdozendozen op maat en autolockdozen.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste Amerikaanse vouwdozen!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.