Stazakken

Bij DaklaPack vindt u een breed assortiment aan diverse soorten stazakken. Stazakken worden ook wel doypacks, stand-up pouches - en bij DaklaPack intern Lamizips - genoemd. Of u nu op zoek bent naar stazakken voor eenmalig gebruik of juist stazakken die u meerdere malen kunt hergebruiken en hersluiten, uw keuze is zeer divers. Daarnaast bevat het aanbod stazakken van verschillende soorten materialen en voor verschillende doeleinden. Zo zijn er medische stazakken maar ook gekleurde stazakken voor commercieel gebruik. De doypacks van DaklaPack zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u uw bestelling binnen enkele werkdagen al in gebruik kunt nemen. U kunt er echter ook voor kiezen om een tailor made bestelling te plaatsen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag verder. In het assortiment vindt u gekleurde stazakken, stazakken van kraftpapier, transparante stazakken en aluminium stazakken.

Stazakken colour

Als u op zoek bent naar een vrolijke gekleurde stazak die uw producten op een chique en eigentijdse manier presenteren, hoeft u niet verder te zoeken. In het assortiment van DaklaPack kunt u de “stazakken colour” bestellen in diverse kleuren, zoals goud, (aluminium) zilver, zwart en wit. Daarnaast zijn de gekleurde stazakken in allerlei formaten uit voorraad leverbaar. De gekleurde stazakken beschikken over een gripsluiting en kunnen gecombineerd worden met een valve.

 

Stazakken kraft

Indien u liever een natuurlijke en authentieke keuze maakt wanneer het aankomt op stazakken, kunt u kiezen voor de kraft stazakken. Deze hebben een natuurlijke uitstraling. Het gebruik van kraftpapier maakt de zak uitermate geschikt voor het verpakken van o.a. zaden, bakpoeders, granola, noten etc. De kraft doypacks  zijn uitgerust met een gripsluiting en kunnen aan de bovenzijde met een sealer gesealed worden. 

Naast de standaard kraft stazak, kunt u bij DaklaPack ook een duurzame, composteerbare stazak bestellen. Deze is volledig composteerbaar en vervaardigd uit biobased plastic.

De stazak van kraftpapier kan uit voorraad geleverd worden, maar u kunt er ook voor kiezen om deze te bedrukken met uw eigen logo of speciale instructies. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze verpakkingsspecialisten en een offerte aanvragen. 

 

Stazakken transparant

De transparante stazakken zijn geschikt voor het verpakken van zowel food als non-food producten. Ze zijn vervaardigd uit een hoogwaardig laminaatfolie met extra barrière eigenschappen. U kunt ook kiezen voor de Lamizip stazakken. Deze beschikken wel over een gripsluiting voor meervoudig gebruik. De transparante stazakjes zijn daardoor ook gemaakt voor eenvoudig gebruik. De transparante doypacks zijn in een groot aantal formaten uit voorraad verkrijgbaar, maar ook deze kunt u personaliseren met uw eigen bedrukking. 

 

Stazakken aluminium

Ook voor stazakken van aluminium bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. De kwaliteit van de aluminium stazakken is de zeer hoge barrière. Dit maakt ze uitermate geschikt voor producten die veel bescherming nodig hebben tegen lucht, licht en vocht. Door de gripsluiting zijn de aluminium stazakken meerdere malen hersluitbaar.

 

Diverse stazakken bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar geschikte stazakken? Dan kunt u terecht in het uitgebreide assortiment van DaklaPack. Hierin vindt u namelijk allerlei soorten, vormen en maten stazakken voor eenmalig of meermalig gebruik. Heeft u vragen over de stazakken of ontvangt u graag advies over de juiste stazakken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze verpakkingsspecialisten geven u vrijblijvend advies.

Naast stazakken, kunt u ook bij DaklaPack terecht voor box poucheszijvouwzakkenflatbagsbags-in-boxkoffieverpakkingenvloeistof geschikte verpakkingen en sealers

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste gelamineerde verpakkingen!