Stazakken

Bij DaklaPack vindt u een breed assortiment aan diverse soorten stazakken. In het standaard assortiment vindt u gekleurde stazakken, stazakken van kraftpapier, transparante stazakken en aluminium stazakken. We helpen u graag verder om de ideale stazak te vinden.

 

Waarom kiezen voor de stazakken van DaklaPack?

Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor een stazak van DaklaPack. De stazakken bevatten namelijk veel verschillende voordelen, de bescherming van de inhoud en de oneindige personalisatiemogelijkheden om stazakken te bedrukken door onze tailor made service. Daarnaast zijn onze stazakken verkrijgbaar ik veel verschillende materialen en formaten, waardoor ze voor veel verschillende bedrijven van toepassing kunnen zijn. Ook zijn al onze stazakken op voorraad, waardoor we ze snel kunnen bezorgen bij uw bedrijf. Met onze stazakken kiest u voor kwaliteit, veelzijdigheid en de mogelijkheid om uw merk te laten opvallen in de markt.

 

Welke soorten stazakken zijn er?

Er zijn verschillende soorten stazakken beschikbaar bij DaklaPack. De verschillende materialen van de stazakken van DaklaPack bieden de mogelijkheid om de ideale stazak voor uw doeleinde te vinden. Zo hebben wij doypacks van aluminiumtransparante doypacks, kraft doypacks en gekleurde doypacks. De doypacks van DaklaPack zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u uw bestelling binnen enkele werkdagen al in gebruik kunt nemen voor uw producten. U kunt er echter ook voor kiezen om een tailor made bestelling te plaatsen. Hierbij kunt u uw eigen stazakken bedrukken. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

 

Stazakken colour

Als u op zoek bent naar een vrolijke gekleurde stazak die uw producten op een chique en eigentijdse manier presenteren, hoeft u niet verder te zoeken. In het assortiment van DaklaPack kunt u de “stazakken colour” bestellen in diverse kleuren, zoals goud, (aluminium) zilver, zwart en wit. Daarnaast zijn de gekleurde stazakken in allerlei formaten uit voorraad leverbaar. De gekleurde stazakken beschikken over een gripsluiting en kunnen gecombineerd worden met een valve.

 

Stazakken kraft

Indien u liever een natuurlijke en authentieke keuze maakt wanneer het aankomt op stazakken, kunt u kiezen voor de kraft stazakken. Deze hebben een natuurlijke uitstraling. Het gebruik van kraftpapier maakt de zak uitermate geschikt voor het verpakken van o.a. zaden, bakpoeders, granola, noten etc. De kraft doypacks zijn uitgerust met een gripsluiting en kunnen aan de bovenzijde met een sealer gesealed worden. 

Naast de standaard kraft stazak, kunt u bij DaklaPack ook een duurzame, composteerbare stazak bestellen. Deze is volledig composteerbaar en vervaardigd uit biobased plastic.

De stazak van kraftpapier kan uit voorraad geleverd worden, maar u kunt er ook voor kiezen om stazakken te bedrukken met uw eigen logo of speciale instructies. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze verpakkingsspecialisten en een offerte aanvragen. 

 

Stazakken transparant

De transparante stazakken zijn geschikt voor het verpakken van zowel food als non-food producten. Ze zijn vervaardigd uit een hoogwaardig laminaatfolie met extra barrière eigenschappen. U kunt ook kiezen voor de Lamizip stazakken. Deze beschikken wel over een gripsluiting voor meervoudig gebruik. De transparante stazakjes zijn daardoor ook gemaakt voor eenvoudig gebruik. De transparante doypacks zijn in een groot aantal formaten uit voorraad verkrijgbaar, maar wij bedrukken stazakken ook zelf met uw eigen ontwerp. 

 

Stazakken aluminium

Ook voor stazakken van aluminium bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. De kwaliteit van de aluminium stazakken is de zeer hoge barrière. Dit maakt ze uitermate geschikt voor producten die veel bescherming nodig hebben tegen lucht, licht en vocht. Door de gripsluiting zijn de aluminium stazakken meerdere malen hersluitbaar.

 

De voordelen van de diverse stazakken

DaklaPack biedt een breed scala aan stazakken die elk hun eigen unieke voordelen hebben. Of u nu kiest voor gekleurde stazakken voor een stijlvolle presentatie, kraft stazakken voor een natuurlijke uitstraling, of transparante stazakken met uitstekende barrière-eigenschappen, onze stazakken bieden flexibiliteit, bescherming en personalisatiemogelijkheden. U kunt uw eigen ontwerp, logo en afmetingen toevoegen aan deze stazakken, waardoor ze perfect passen bij uw merkidentiteit en productbehoeften. Dit maakt stazakken van DaklaPack een veelzijdige keuze voor verschillende branches en toepassingen.

 

Stazakken bedrukken bij DaklaPack

De verpakking van uw product is een cruciaal onderdeel van uw branding of marketingstrategie. Daarom bieden wij naast onze standaard opties ook een tailor made service, waarin u alle vrijheid heeft in het bedrukken van stazakken. Zo kunt u een eigen design, de gewenste afmetingen, uw logo of uw merk kleuren toevoegen. Of u nu op zoek bent naar stazakken die perfect passen bij uw producten of graag een onderscheidende verpakking wilt die opvalt, de maatwerkopties van DaklaPack brengt uw creatieve visie tot leven. Uw stazakken worden een verlengstuk van uw merk, waardoor u een blijvende indruk kunt achterlaten bij uw klanten.

Wilt u uw stazakken bedrukken? Neem contact op met onze verpakkingsspecialisten om alle mogelijkheden te bespreken. We staan klaar om uw ideeën te vertalen naar hoogwaardige, op maat gemaakte stazakken die voldoen aan al uw wensen.

 

Stazakken voor diverse branches

Stazakken zijn uiterst veelzijdige verpakkingsoplossingen en vinden hun toepassing in diverse branches, mogelijk ook in die van u. Hier zijn enkele branches waarin stazakken van pas kunnen komen:

  • Voedingsmiddelenindustrie: Stazakken zijn ideaal voor het verpakken van voedingsmiddelen zoals noten, granola, muesli, gedroogd fruit, koffie, thee, kruiden, sauzen, en nog veel meer. Ze zorgen voor een langere houdbaarheid en beschermen de inhoud.
  • Cosmetica en persoonlijke verzorging: Cosmetische producten zoals shampoos, lotions, crèmes en gezichtsmaskers worden vaak verpakt in stazakken vanwege hun flexibiliteit en aantrekkelijke presentatie.
  • Farmaceutische industrie: In de farmaceutische sector kunnen stazakken worden gebruikt om medicijnen, supplementen en poedervormige producten te verpakken. De barrière-eigenschappen helpen bij het behouden van de productkwaliteit.
  • Landbouw en tuinbouw: Stazakken zijn geschikt voor het verpakken van zaden, meststoffen en tuinproducten. De kraft stazakken zijn populair vanwege hun natuurlijke uitstraling en zijn ideaal voor het verpakken van tuinproducten.
  • Huisdierbenodigdheden: Eten voor huisdieren, zoals hondenbrokken en kattenvoer, worden vaak verpakt in stazakken vanwege het gemak en de hersluitbare functie.
  • Retail en merchandising: Stazakken worden vaak gebruikt voor de verpakking van kleine items zoals sieraden, elektronica-accessoires, en geschenken. Ze zijn aantrekkelijk op de schappen van winkels en zijn ideaal om leuke producten cadeau te geven. 
  • Milieuvriendelijke initiatieven: Biobased en composteerbare stazakken worden steeds populairder in branches die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, zoals biologische producten voor milieuvriendelijke bedrijven.

 

Duurzame stazakken van DaklaPack

Bij DaklaPack streven we naar duurzaamheid in al onze producten, en onze stazakken vormen daarop geen uitzondering. Gemaakt van hoogwaardige materialen die het hergebruik bevorderen, dragen onze stazakken bij aan een meer circulaire en milieubewuste benadering van verpakkingen. Onze stazakken zijn vervaardigd met het oog op herbruikbaarheid, waardoor ze een duurzamere optie zijn dan traditionele single-use verpakkingen. Of ze nu worden gebruikt voor het verpakken van voedselproducten, non-food items, of andere producten, deze stazakken bieden niet alleen functionele voordelen maar verminderen ook de behoefte aan overmatig gebruik van wegwerpverpakkingen.

Daarnaast zijn onze stazakken ontworpen met het oog op recyclebaarheid. Door gebruik te maken van recyclebare materialen dragen we bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een meer verantwoorde levenscyclus van verpakkingsmaterialen. Kiezen voor onze stazakken is niet alleen een praktische keuze, maar ook een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Samen streven we naar een milieuvriendelijke en bewuste benadering van verpakkingen, terwijl we de impact op het milieu minimaliseren.

 

Diverse stazakken bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar geschikte stazakken? Dan kunt u terecht in het uitgebreide assortiment van DaklaPack. Hierin vindt u namelijk allerlei soorten, vormen en maten stazakken voor eenmalig of meermalig gebruik. Heeft u vragen over de stazakken of ontvangt u graag advies over de juiste stazakken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze verpakkingsspecialisten geven u vrijblijvend advies.

Naast stazakken, kunt u ook bij DaklaPack terecht voor box poucheszijvouwzakkenflatbagsbags-in-boxkoffieverpakkingenvloeistof geschikte verpakkingen, het bedrukken van stazakken en sealers

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste gelamineerde verpakkingen!