Verpakkingszakken

Heeft uw bedrijf kwalitatieve verpakkingszakken nodig voor het inpakken en verzenden van materiaal? Bij DaklaPack vindt u een ruim assortiment aan verpakkingszakken in verschillende soorten en maten. Ook als u een gepersonaliseerde order wilt plaatsen, kunt u bij DaklaPack terecht.

 

Toepassing verpakkingszakken

Verpakkingszakken spelen een cruciale rol in verschillende zakelijke sectoren. In de voedingsindustrie worden ze gebruikt voor het verpakken en beschermen van voedselproducten, zoals snacks, granen en bevroren producten. In de farmaceutische sector bieden ze een veilige en hygiënische verpakkingsoplossing voor medicijnen en medische apparaten. In de landbouw worden de verpakkingszakken  ingezet voor de opslag en distributie van zaden en meststoffen. Ook in de detailhandel en e-commerce worden verpakkingszakken gebruikt voor het verpakken en verzenden van diverse goederen. Verpakkingszakken zijn onmisbare hulpmiddelen in verschillende zakelijke sectoren om producten te beschermen, te organiseren en efficiënt te distribueren.

 

Griptapebags

Bent u op zoek naar geschikte verpakkingszakken om betrouwbare monsters in te kunnen verpakken en versturen? Dan is de griptapebag precies wat u zoekt. Deze hersluitbare verpakking beschikt namelijk over een extra klep waarmee de sluiting goed verzegeld kan worden. De zakken zijn voorzien van een schrijfvlak waarop belangrijke informatie genoteerd kan worden. De griptapebags zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

 

Ritszakken

Voor wie stevige, hersluitbare verpakkingszakken nodig heeft, is een ritszak wellicht een goede uitkomst. De ritszakken van DaklaPack zijn beschikbaar in meerdere varianten:

  • De Slidergrip is een verpakkingszak die uitermate geschikt is voor het presenteren van documenten en informatie;
  • De Polyzip is een robuuste verpakkingszak is geschikt voor het opbergen van documentatie, informatie of producten. Deze verpakking is ook verkrijgbaar in een uitvoering speciaal voor het opbergen in ordners en showmappen;
  • Bouwprotec is een stevige bouwtekeninghoes die (technische) tekeningen beschermd tegen beschadiging;
  • De Polypost is een herbruikbare verpakkingszak met luxe uitstraling. Deze etui is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

De ritszakken van DaklaPack zijn eenvoudig te personaliseren. 

 

Blokbodemzakken

Wilt u verpakkingszakken om zowel food als non-food producten beschermd te presenteren? Dan raadt DaklaPack de blokbodemzakken aan. Deze verpakkingszakken kunnen eenvoudig rechtop staan door de vierkante bodem. Via het transparante venster zijn uw producten netjes te zien. De verpakkingszakken hebben een opening aan de bovenzijde, welke afgesloten kan worden met een seal.

 

Vlakke zakken

Voor het verpakken en beschermd vervoeren van losse goederen biedt de vlakke zak een passende oplossing. Bij DaklaPack vindt u gegarandeerd de vlakke zakken die u nodig hebt, want deze zijn in meerdere formaten en diktes verkrijgbaar. De zakken, vervaardigd uit LDPE, kan gesloten worden door deze te sealen of door het te dichten met tyraps, plakband of elastiek. De verpakkingszakken zijn eventueel op maat en met eigen bedrukking online te bestellen.

 

Zakken met plakstrook

Ook voor uw plastic zakjes met plakstrook kunt u bij DaklaPack terecht. De zakken met plakstrook zijn veelzijdig inzetbaar door de twee varianten. Zo hebben we zak met ophanghaak en en ophanggat. Dit maakt dat u de zakken met inhoud eenvoudig kunt presenteren in bijvoorbeeld een winkel. Door de ingebouwde plakstrook zijn deze verpakkingen zeer eenvoudig te sluiten. 

 

Diverse verpakkingszakken bestellen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar een slimme oplossing om uw producten in te verpakken en/of verzenden? Binnen ons assortiment vindt u allerlei soorten verpakkingszakken voor professioneel gebruik. Heeft u moeite met het maken van een juiste keuze? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij u mogelijk adviseren.

Onze categorie verpakkingszakken valt onder verpakkingen en enveloppen. Naast de bovenstaande verpakkingsmaterialen, kunt u ook bij DaklaPack terecht voor gripzakkenenveloppendozenverzendverpakkingendraagtassenwijnverpakkingengeschenkverpakkingen en take away verpakkingen.

Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Dan kunt u ons bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook contact opnemen via de contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact. DaklaPack helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste verpakkingszakken!