Naar Tailor Made
Filter

Eco label

-

 • Designed for recycling (plastic)
  (4)

Kleur

-

 • Transparant
  (4)
 • Wit
  (4)

Formaat

-

 • 100 mm x 150 mm
  (1)
 • 120 mm x 180 mm
  (1)
 • 150 mm x 200 mm
  (1)
 • 185 mm x 250 mm
  (1)

Materiaal

-

 • Polyethyleen
  (4)

Doorzichtigheid

-

 • Compleet doorzichtig
  (4)

Dikte

-

 • 70 mu
  (4)

Sluiting

-

 • Gripsluiting
  (4)

Griptapebags

(4)
Aantal artikelen per pagina:
Bent u op zoek naar plastic zakjes met gripsluiting en plakstrip? Bij DaklaPack vindt u hersluitbare (monster)zakken die zeer geschikt zijn voor het verpakken, opslaan en verkopen van producten.

 

Plastic zakjes met plakstrip

De griptapebags van DaklaPack beschikken over een klep, welke de sluiting van de zakjes verzegeld. Dit betekent dat de zakjes hervulbaar en hersluitbaar zijn tot aan het moment dat deze zegel vastgeplakt is. Met dit zegel voorkomt u dat er geknoeid kan worden met de inhoud van de zakjes. Daarnaast is het een extra zekering dat de griptapebag niet zal gaan lekken.

 

Plastic zakken met plakstrip en schrijfvlak

De griptapebags zijn voorzien van een wit schrijfvlak waarop relevante informatie geschreven kan worden. Denk hierbij aan een naam, omschrijving of hoeveelheid van het monster. Ook de datum van productie of verzegeling kan hierop vermeld worden. De griptapebags zijn hierdoor uitermate geschikt voor het verpakken en verzegelen van monsters, veevoeders en andere vergelijkbare producten.

 

Volledig recyclebare griptapebags

De plastic zakken met plakstrip kunnen na gebruik verzameld worden bij het plastic afval. Hierna kunnen de plastic zakjes met plakstrip volledig gerecycled worden. De griptapebags van DaklaPack zijn verkrijgbaar in diverse formaten, van 100 mm x 150 mm tot 185 mm x 250 mm.

 

Griptapebags kopen bij DaklaPack

Bent u op zoek naar een plastic zak met plakstrip van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij DaklaPack aan het juiste adres. De griptapebags van DaklaPack zijn eenvoudig online te bestellen. Bent u niet zeker over welke griptapebags u het beste kunt bestellen of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag advies.

Naast griptapebags, biedt DaklaPack ook o.a.  ritszakkenblokbodemzakkenvlakke zakken en zakken met plakstrook.

U kunt onze klantenservice bereiken via 0320-277 900 of info@daklapack.nl. U kunt ook het formulier invullen op onze contactpagina, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug. DaklaPack helpt u graag met het vinden van de juiste plastic zakjes met plakstrip!

Blijf op de hoogte

Blijft u ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze verpakkingen en diensten, acties en andere interessante wetenswaardigheden?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door hieronder uw e-mail in te vullen.