Verpakkingsmateriaal food

Verpakkingsmateriaal food

In de levensmiddelenindustrie en horeca is er altijd vraag naar verpakkingsmateriaal voor de food sector. De ontwikkelingen in de verpakking van eten gaan dan ook razendsnel. Met name bij Daklapack. Wij zijn namelijk marktleider in innovatief verpakkingsmateriaal. Onze verpakking voor voedsel is niet alleen vernieuwend, maar vooral ook milieuvriendelijk. Meer weten? Bezoek direct onze webshop!


Het belang van voedselverpakkingen

Een verpakking voor eten moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Logisch natuurlijk. Wanneer onze food verpakkingen ondermaats presteren, heeft dit namelijk grote gevolgen voor het product. De houdbaarheidsdatum wordt niet gehaald en in het allerergste geval worden er mensen ziek. Daarom zetten wij ons in voor kwalitatief verpakkingsmateriaal voor de food sector.


Milieuvriendelijker verpakken

Bij Daklapack hebben wij een Groene Missie. Als marktleider in ons vakgebied zoeken wij een duurzame oplossing voor verzending, verpakking en afvullen. Dus ook wanneer het gaat om verpakkingsmateriaal voor food. Dit doen wij door onze verpakkingen recyclebaar te maken, gebruik te maken van biobased en biodegradable grondstoffen en door het gebruik van verpakkingsmaterialen te beperken. In onze webshop geven wij de duurzaamheid van onze producten met ons eigen Ecolabel aan.


Verpakkingsmateriaal food


De verpakkingsmaterialen van Daklapack

Daklapack is marktleider in innovatieve verpakkingen en verzendmaterialen. Met onze vestigingen in Frankrijk, Duitsland, België en Engeland voorzien wij niet alleen de horeca van food verpakkingsmateriaal. Ook andere sectoren, zoals de levensmiddelenindustrie, kunnen bij ons terecht voor de verpakking van hun voedsel. Wij bieden daarom een breed assortiment van op maat gemaakte food verpakkingen. Ook leveren wij als groothandel standaard horeca verpakkingen, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Naast verpakkingsmateriaal voor de food sector bieden wij ook ander materiaal aan:


Schaf nu verpakkingsmateriaal voor food aan!

Op zoek naar een groothandel die verpakkingsmateriaal voor de food sector produceert? Dan bent u bij Daklapack aan het juiste adres! Bezoek onze webshop en plaats vandaag nog een bestelling! Natuurlijk kunt u ook een offerte bij ons aanvragen. Heeft u een vraag over onze verpakking voor voedsel? Bel dan naar 0320-277 900 of stuur ons een e-mail via info@daklapack.nl. Onze voedselverpakkingen liever eerst uitproberen? Vraag gerust een gratis sample van onze food verpakkingsmateriaal aan.


Verpakkingsmateriaal foodsector